Celta De Vigo - KRC Genk

Sunday 19 March 2017 om 15:25

De loting zit erop, op 13 april trekken we naar Celta De Vigo, de wedstrijd is om 21u05. Geen slechte loting maar een makkelijke verplaatsing is het niet. Zowel niet als tegenstander als voor de supporters. Er vliegen amper vluchten rechtstreeks op Vigo, het beste alternatief is nog op Porto vliegen, maar van waar je ook vertrekt (Charleroi, Eindhoven, Keulen, Dusseldorf, Dortmund.....) ze kosten allemaal meer dan 200, en dat komt vooral doordat de match midden in de Paasvakantie valt. Genk bood wel 50 plaatsen aan in de charter voor gewone supporters, maar deze waren uiteraard meteen uitverkocht. Ze gaan nu bekijken of er nog een 2e charter geregeld kan worden, al zal die wsl nog duurder uitvallen dan de eerste die 275 per persoon voor de vlucht alleen kost.

Een andere supportersclub had nagevraagd of het te doen was met de bus, maar het bleek een enkele rit van 27u te zijn, waar ook nog eens 3 4 chauffeurs voor nodig zijn, waardoor de prijs pp al gauw tussen de 200 en 250 zou zijn. Dan is het vliegtuig dus nog goedkoper en vooral een pak sneller.

Wij van de Racing Devils kunnen dan ook niks regelen, we leggen geen bus in en iedereen die een vlucht wil zal dit zelf moeten regelen. Wel kunnen we zoals steeds voor de wedstrijdtickets zorgen! Deze kosten 50. Stuur hiervoor een mailtje naar info@racingdevils.be dan zullen we zeker iets terugsturen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).