4 uitwedstrijden op 12 dagen...

Saturday 28 October 2023 om 13:54

4 uitwedstrijden op 12 dagen... het zijn drukke dagen bij de Racing Devils! Voor 3 daarvan zijn de inschrijvingen ondertussen afgesloten :

* Kortrijk rijden we met 26 personen zonder andere club in de bus. De ticketverkoop is ondertussen gesloten dus wie nog mee wil kan enkel nog op de wachtlijst voor als er afzeggingen zijn. In totaal zijn er 530 tickets verkocht.
* URSL Visé, we zijn met 50 personen, daarmee zit de bus volledig vol, inschrijven kan dus ook niet meer. Er waren ook nog maar een 10tal kaarten over van de 750, het uitvak zal dus wel uitverkocht geraken.
* Voor Ferencvaros moesten we vandaag de bestelling doorgeven aan KRC Genk, ook hiervan zijn de inschrijvingen dus afgesloten. Iedereen heeft ondertussen betaald, waarvoor dank. Wie alsnog een ticket wilt, kan vermoedelijk zelf bij KRC Genk nog terecht deze week. Info over hoe we de tickets gaan verdelen volgt later.

* Dan blijft er nog 1 uitmatch over, dat is de verplaatsing naar Antwerp op zaterdagavond 4 november 20u45. We krijgen hiervoor (minstens) 45 tickets, momenteel zijn er al 38 inschrijvingen. Het ziet er dus naar uit dat we meer inschrijvingen gaan hebben dan we tickets krijgen.. Tickets kosten 21€, onder de 16 jaar 11€. De bus vertrekt om 17u45 in het Pannehof, wie onderweg wilt opstappen kan dat uitsluitend op de parking langs de E313 in Tessenderlo rond 18u45. Je opstapplaats dien je zelf op te geven bij je inschrijving. Inschrijven gaat tot overmorgen maandag 19u via http://racingdevils.be/schrijfin?matchid=13856

Ook een broodje kan je vanaf nu dus bij je inschrijving meteen kiezen. Je ontvangt een bevestigingsmail met een overzicht van je inschrijving, dus ook hoeveel je in totaal dient te betalen. Er wordt geen sms meer rondgestuurd voor de broodjes. Je kan je inschrijving altijd nog aanpassen om je broodje te wijzigen tot 1 dag voor de wedstrijd. Zoals jullie al gemerkt hebben kan je op de site nu ook aanduiden of je in Lanaken of Lummen/Tessenderlo opstapt. Laat wel duidelijk zijn dat we een grote voorkeur hebben dat iedereen in Lanaken opstapt! Als dat echt te ver is of moeilijk uitkomt, bieden we dus een alternatief aan. We kunnen als je daar opstapt ook niet garanderen dat je dan samen kunt zitten met je groepje vrienden, zeker als de bus goed vol zit blijven er mogelijk enkel nog losse plaatsen over. Voor hen die elders opstappen is het misschien handig als ze het te betalen bedrag alvast storten op BE08 7360 2597 1513 zodat we in de bus niet nog met geld bezig moeten zijn. Doe dit wel enkele dagen voor de match zodat we het al zeker op onze rekening hebben staan.

Tot slot alvast even vooruitlopen op de tickets voor Fiorentina, een tussenstand van wie ingeschreven is en de 20 euro al gestort heeft op BE08 7360 2597 1513 kan je vinden op http://racingdevils.be/nieuws?id=656. De deadline voor in te schrijven en te betalen is 15 november.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).