Opstappen in Lummen of Tessenderlo?

Saturday 04 November 2023 om 09:58

Als supportersclub uit Lanaken zitten we natuurlijk een beetje in de uithoek van Limburg. Doordat we merken dat we ook wel veel supporters van andere gemeentes in Limburg aantrekken, bieden we ook de mogelijkheid aan om elders op te stappen. We willen dit echter tot een minimum beperken om de busrit, die voor ons sowieso al het langst van alle clubs is, niet onnodig nog langer te laten worden. Ook onze busmaatschappij Heidebloem wil niet dat we op verschillende plaatsen mensen oppikken want dit maakt het allemaal zeer ingewikkeld voor de chauffeur die constant zijn aantal passagiers correct moet ingevuld hebben, zo niet riskeren ze een boete bij controle.

Laat wel duidelijk zijn dat we een grote voorkeur hebben dat zoveel mogelijk mensen in Lanaken opstappen! Dit maakt het voor ons allemaal een stuk eenvoudiger. Woon je echt te ver van Lanaken of haal je het vertrekmoment in Lanaken niet, dan kan je elders opstappen.

Dus : we houden nog 1 extra stopplaats, rijden we richting Brussel is dit bovenaan de bushalte bij de carpool te Lummen, dit is eenvoudig te vinden en hier lijkt geen extra uitleg nodig. Rijden we richting Antwerpen (enkel Antwerp en Westerlo) dan is dit op de parking langs de E313 in Tessenderlo "Parking Lot". De afritten Ham en Tessenderlo zijn immers te moeilijk om snel mensen op te pikken, vandaar dat we het enkel op de autostrade zelf aanbieden. Het gaat hier dus niet over de afrit Tessenderlo en daar het tankstation, maar de parking die enkel via de autostrade bereikbaar is. Het handigste is als je voor vertrek je auto al aan de overkant zet, zodat je bij terugkomst meteen kan vertrekken. Dit doe je door vlak na de parking van de autostrade af te rijden, om te keren, autostrade terug op te rijden en dan meteen de parking op te rijden. Je kan dan eenvoudig via de brug die net naast de parking ligt de autostrade oversteken, ongeveer 1 km wandelen. Zie plannetje!Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).