Hebben jullie nog plaats naar ... ?

Thursday 16 November 2023 om 21:16

We krijgen regelmatig de vraag "hebben jullie nog tickets/plaats voor....". Die wat dit sturen zullen steevast volgend antwoord krijgen :

Je kan je voor elke verplaatsing tot de maandagavond 19u voor de match inschrijven via de website. Meestal weten wij diezelfde maandagavond of ten laatste dinsdag hoeveel tickets wij exact krijgen. Krijgen we minder tickets dan we inschrijvingen hebben, dan vallen die met de laagste persoonlijke coŽfficiŽnt op basis van hoevaak je met ons meegeweest bent in het verleden af. Bij gelijke stand telt datum van inschrijving, de lijst op de site is dan ook chronologisch gerangschikt.

Het is dus niet omdat we op een bepaald moment nog tickets over hebben voor een bepaalde verplaatsing, dat je jezelf al kan verzekeren van een plekje in de bus, dat weet je pas nadat de inschrijvingen zijn afgesloten en we iets later van het OSV vernomen hebben hoeveel tickets we exact krijgen. We houden de site ook continu up to date met de laatste info!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).