Genk-Beerschot 3-1

Sunday 31 July 2011 om 22:30

Genk is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen! Ook vorig jaar was de eerste wedstrijd thuis tegen Beerschot, toen werd nog moeizaam gewonnen met 2 goals in het slot, nu ging het allemaal veel makkelijker. Tőzsér opende de score met een afgeweken bal (wat geen owngoal was!). Kort daarna kregen we prachtige doelpunten van Barda en vooral Hubert te zien. 3-0 bij de rust, ideaal om het rustiger aan te kunnen doen in de 2e helft met oog op de terugmatch in Belgrado. Dat Beerschot nog een keer terug kon scoren op penalty veranderde niets aan de goeie wedstrijd van Genk!