The Racing Devils

Ben je supporter van KRC Genk en wil je ze ook wel eens op verplaatsing zien spelen? The Racing Devils uit Lanaken leggen elke uitwedstrijd van Racing Genk een bus in! Nog nooit eerder met ons mee geweest of misschien zelfs nooit eerder een uitwedstrijd bijgewoond? Geen probleem, wij regelen alles voor je zodat je zonder zorgen gewoon op de bus moet stappen aan ons clublokaal, cafe Pannehof! Ook al ken je niemand anders in de bus, je zal je meteen thuis voelen tussen onze leden die vaak meegaan en de niet-leden die af en toe eens meegaan met ons. De Racing Devils bestaan immers uit een groep mensen van alle leeftijden die altijd een aangename sfeer in de bus weten te maken. Winst of verlies, het blijft plezant, vaak is de busrit nog leuker dan de wedstrijd zelf :) Laat niets je dus tegenhouden en kom eens mee om KRC Genk op verplaatsing aan te moedigen!

Als je eens een wedstrijd met ons mee wil, of je wilt lid worden van The Racing Devils neem je best contact op met ons via email op info@racingdevils.be, of telefonisch bij onze voorzitter Vincent Gerets op 0479510303.
Als je een wedstrijd mee wilt, moet je dit tenlaatste de maandagavond 19u voor de verplaatsing laten weten!

De prijzen die de Racing Devils hanteren zijn de volgende (exclusief matchtickets):
  • Vast lid: 150 euro lidgeld, hier zitten alle 20 verplaatsingen inbegrepen, reguliere competitie en play offs.
  • Los lid: 20 euro lidgeld (in prijs verlaagd!), per verplaatsing betaal je 10 euro.
  • Geen lid: als je geen lid bent en je wilt mee betaal je 12,50 euro per verplaatsing.

Nieuw sinds dit seizoen is dat we de busprijzen voor jongeren goedkoper maken. OPGELET : het lidgeld bedraagt ook voor jongeren 20€, enkel de busprijs is goedkoper!
- Los lid : onder de 12 jaar : 5 ipv 10 euro, tussen 12 en 18 jaar : 7,5 ipv 10 euro.
- geen lid : onder de 12 jaar : 5 ipv 12,5 euro, tussen 12 en 18 jaar : 10 ipv 12,5 euro.

Voor consumpties in de bus maken we gebruik van bonnetjes, deze kosten 1 euro het stuk. We hebben de volgende dranken bij : Jupiler, Cola, Cola Zero, Ice Tea en water. Meestal hebben we ook chips (paprika, zout, pickels, ...) bij.
Bij bijna elke verplaatsing voorzien we ook broodjes, u krijgt een sms met de vraag of u een broodje bij ons wilt bestellen voor op de bus!

Het rekeningnummer van de Racing Devils is BE08 7360 2597 1513. Hierop kan je uw lidgeld of andere stortingen steeds doen, graag met een duidelijke mededeling.

Een aantal jaren geleden hebben de Racing Devils een clublied gemaakt, dit kan je hier downloaden!

Clublokaal

Na de sluiting van The New Remember enkele jaren geleden moesten we op zoek naar een nieuw clublokaal! Aangezien we wanneer Elly gesloten was al regelmatig wel eens opstapten in het Pannehof, hebben we daar nu ook ons nieuw clublokaal van gemaakt! Elly wordt dus Kenny, maar een kleine aanpassing in ons clublied...
Voortaan vertrekken we dus vanuit Steegstraat 16 te Lanaken. Parkeren kan op de weide aangrenzend aan het cafe, maar gelieve de auto's niet op de eerste rijen voor het cafe te plaatsen, hou deze vrij voor de bezoekers van het Pannehof. Zet uw auto liefst iets verder weg aan de bomen.Reglement

De Racing Devils zijn een Feitelijke vereniging. Iedereen die met ons mee op verplaatsing gaat dient zich aan onderstaand regelement te houden en is hiermee akkoord.

  • De Racing Devils zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen tijdens de verplaatsingen (of andere activiteiten). We zijn uiteraard wel verzekerd door de busmaatschappij voor ongevallen zelf tijdens de busrit, maar alles buiten de bus valt onder uw persoonlijke verantwoordelijkheid.
  • Sterke drank in onze bus is ten strengste verboden, ook andere eigen dranken worden niet toegelaten tenzij met goedkeuring van het bestuur.
  • Indien er in de bus materiele schade aangebracht is, zal de factuur doorgestuurd worden naar de dader. Iedereen dient de bus dan ook in goede staat achter te laten, gooi niets op de grond maar gebruik hiervoor de vuilzakjes.
  • Alle beeldmateriaal dat genomen is tijdens een activiteit van de Racing Devils, bv foto's genomen binnen of buiten de bus, kunnen gepubliceerd worden.

Vertrekuren


Bestuur

Vincent Gerets
Voorzitter

GSM: 0479 51 03 03
vincent.gerets@racingdevils.be

David Minardi

davminardi@gmail.com
Tom Appeltants
Secretaris

appeltants.tom@hotmail.com
Anke Peereboom


Martijn PiquerCrew-leden

Freddy Appermans


Claudia Coenen


Marieke Aerts


Kristof Massot


Frank TheunissenIn memoriam

Lambert Vanmontfort
Ere-voorzitter

Jos Stevens


Etienne Roox