Chelsea FC - KRC Genk

Sunday 16 October 2011 om 11:51

Laatste nieuws voor de verplaatsing naar Chelsea!
De lijst met inschrijvingen hier op de site is ondertussen aangepast aan de definitieve lijst. De busindeling is ook rondgemaild, deze ligt vast en er kan niet gewisseld worden. De vorige keer, naar Leverkusen, waren er in beide bussen enkele flessen sterke drank, dit zal deze absoluut verboden worden, en indien we flessen opmerken zullen we ze in beslag nemen :) Alle alcohol is trouwens absoluut verboden in Engeland, zelfs in de laadruimtes, dus we zullen moeten zorgen dat het bier op is voor we in Engeland zijn! Dit heeft ook als gevolg dat we deels met blikjes moeten gaan werken, anders dreigen we niet alleen het bier te moeten afgeven maar zijn we ook nog eens het leeggoed kwijt, wat een dure affaire zou worden. Aangezien blikjes duurder in aankoop zijn, en er ook meer in zit, zal er anderhalf bonnetje voor gevraagd worden.

Tot straks, vertrek 7u in Pannehof!!!


Reacties

17 October 2011 om 19:50
zét de bok mér kaaijt en vergeit uche 'n duukbreel nit ! want vér vleege ien volle vaart vannop de bus, den trein ien, oonder de zie door, um vervolgens op et leenkervak oet te komme !!!(és da mér good geit met den heidebloem )
tot goonsdeg

17 October 2011 om 20:49
gelukkig zit jij in de eerste bus dus als het mis gaat kunnen we rechts rijden met de tweede bus
heb jij al mail gehad jms

17 October 2011 om 20:51
nee nog niks, zal wel komen. denk dat crisisvergadering is hoeveel bier we moeten (moge???) meenemen.

17 October 2011 om 21:03
als ze daar aan mij vragen van waar ik kom, zeg ik:
Lanaken the gates of europe,10 miles from blackmountain

18 October 2011 om 09:52
Berke heeft nog overuren gemaakt gisteren, nog een geluk dat ik de mail direct las en hem vlug kon smsen dat hij de bijlage vergeten was ;-) 2e mail met busindeling zou ook iedereen gehad moeten hebben.

18 October 2011 om 19:49
Geen mail ontvangen, zal wel zien in welke bus ik zit:-)

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).