Genk-Chelsea 1-1

Wednesday 02 November 2011 om 22:40

Genk heeft gisteren een historische avond beleefd! Dat zou het sowieso al geweest zijn met de komst van Chelsea, maar als je dan ook nog kan gelijkspelen is het helemaal fantastisch!

Dankzij Köteles die weer maar eens een penalty stopte, stond het slechts 0-1 bij de rust. Genk speelde een sterke helft met als resultaat de gelijkmaker van Vossen!

De supporters uit Chelsea vielen dan weer erg tegen, totaal geen sfeer, net zoals in Chelsea zelf, onbegrijpelijk. Hopelijk kunnen we in Valencia eindelijk eens genieten van een geweldige sfeer in een groots stadion, want tot hiertoe waren het telkens enkel de Genk supporters die voor de sfeer zorgden!