Maximumprijs tickets uitwedstrijden

Wednesday 05 September 2012 om 16:45

Toch wel erg goed nieuws:

De Supportersfederatie Profclubs (SfP) heeft met vijftien eersteklassers een akkoord bereikt over de maximumprijs voor tickets voor bezoekende fans. Die bedraagt hoogstens 20 euro voor een overdekte zitplaats en 15 euro voor een overdekte staanplaats. Als de plaats niet overdekt is, gaat daar 5 euro af, zo meldt de SfP woensdag in een persbericht.

Bij elke club onderhandelden de eigen supporters met het clubbestuur, met steun van de SfP. Enkel bij Oud-Heverlee Leuven werd er geen akkoord bereikt.

'De kans is groot dat hierdoor het bezoekersvak van OHL regelmatig lege plekken zal vertonen', stelt de SfP, die hoopt dat de fusieclub zich alsnog aansluit.


Reacties

05 September 2012 om 21:32
effe reagere: eindelijk! dank u SfP,wij stemmen op u!Als ze nu nog met die 15 clubs kunnen regelen dat bij elke match de winstpremies verdeeld word onder de bezoekende supporters,dan zijn we zeker content! (op die manier kopen wij supporters OHL op en is dat probleem ook opgelost)...easy,toch?

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).