Bekerfinale

Friday 08 March 2013 om 16:42

Genk heeft een beetje informatie bekend gemaakt omtrent de ticketverkoop voor de bekerfinale.


Regeling niet-abonnnees:

Er zijn op dit moment veel vragen naar tickets voor mensen die geen abonnement hebben.

Omwille van 2 redenen kan niemand hier op dit moment toezeggingen over doen.

1. Er is niet geweten hoeveel tickets we krijgen voor de bekerwedstrijd. Dit zal pas op 28 maart blijken. Op deze dag is er een vergadering op de voetbalbond met de beide finalisten.

2. Eerst zal moeten blijken hoeveel tickets niet opgenomen worden door de abonnementshouders, seathouders, medewerkers.

Op de website www.krcgenk.be wordt deze week een wachtlijst geopend waar niet-abonnees op kunnen inschrijven.

Daarnaast komt er een tweede wachtlijst die beheerd wordt door het OSV. Deze lijst wordt gelimiteerd op 1500 tickets.

Iedere supportersclub gaat deze week een aantal krijgen waarop ze recht hebben volgens het principe van de verdeelsleutel.

De lijst van het OSV krijgt voorrang op de wachtlijst die geopend wordt op www.krcgenk.be

Let wel, beide wachtlijsten zijn onder voorbehoud dat er tickets vrijkomen.

Donderdag 21 maart verwachten we van iedere club een lijst met namen van niet abonnees die jullie graag mee willen nemen naar de bekerfinale.

Hiervoor kan u de lijst 'namenlijst wachtlijst bekerfinale' in bijlage gebruiken. Let wel, de namen hierop mogen het aantal tickets volgens de verdeelsleutel niet overschrijden.

Mensen die op de wachtlijst van het OSV komen te staan mogen niet ingeschreven zijn op de wachtlijst van www.krcgenk.be Dit om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de aanvragen.

Daarnaast willen we ook een overzicht hebben van het totale aantal niet-abonnees die wij als supportersclubs willen meenemen. Hiervoor kan u het formulier 'bestellijst bekerfinale' gebruiken.

Moest blijken dat er meer tickets zijn kunnen we met dit overzicht samen met KRC Genk kijken voor extra tickets voor de supportersclubs.


Regeling abonnees:

De abonnementhouders, seathouders, medewerkers krijgen voorrang bij het opnemen van hun ticket. Iedere abonnementshouder heeft recht op 1 ticket.

De clubs krijgen de kans om hun abonnees te bundelen en deze tickets in groep af te halen. Wij krijgen hiervoor voorbehouden dagen waarop de tickets afgehaald kunnen worden.

De abonnementen moeten fysiek aanwezig zijn in de ticketshop om de tickets te verkrijgen. Copies van het abonnement, kaartnummers, ... zijn niet voldoende.

Ieder abonnement wordt geregistreerd zodat KRC Genk weet dat al een ticket afgenomen is met dit abonnement.

Praktisch probleem is dat de Play Offs dan volop bezig zijn en iedereen zijn abonnement nodig heeft voor de thuiswedstrijden. Van zodra de kalender van de Play Offs bekend is bekijken we samen met KRC Genk op welke datum de tickets door de supportersclubs afgehaald moeten worden.


Reacties

08 March 2013 om 20:25
we zulle verdomme fysiek ! aanwezig zijn. altijd hetzelfde als er een finaaltje is. leren ze het dan nooit. en menen ze nu echt dat de heizel uitverkocht geraakt. zij kortrijk of cercle brengen geen kat mee (7000man?) en wij zijn ook niet meer zo gek als vroeger. je krijgt je eigen stadion nog niet meer vol tegen stuttgart europees!!! en anderlecht voor een plaats in de finale!!! en nu zouden er 25000 meegaan naar brussel om europees te halen (doe me niet lachen)hopelijk word het een warme dag anders gaat het nog killig aanvoelen met al die lege plaatsen en hoor het al op de dag zelf...er zijn nog genoeg tickets te koop aan de kassa. jaja

12 March 2013 om 18:34
groot gelijk maat klopt vommedig tegen anderlecht weining volk en europees ook
maar een geluk dat wij er zijn he kunnen wij het bier opdrinken he

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).