Inschrijvingen bekerfinale

Thursday 21 March 2013 om 10:32

Update : iedereen die zijn abonnement had ingeleverd om tickets voor de bekerfinale te kopen, kan dit terug afhalen vandaag tussen 13 en 17u in cafe Pannehof! Meer informatie over de trip naar de Heizel volgt gauw!

---

Mensen met een abonnement die zich ingeschreven hebben en bevestiging gekregen hebben dat ze met de Racing Devils mee kunnen naar de bekerfinale, dienen in de loop van deze week (ten allerlaatste op 1 april 15u!!) hun abonnement binnen te brengen in The New Remember op de Stationsstraat 83 te Lanaken! (Woensdag sluitingsdag). Zij die meegaan naar Anderlecht kunnen het dan afgeven!

De mensen die meewillen met ons naar de bekerfinale moeten contact opnemen met Lambert op 0476 89 00 93. Dus géén storting uitvoeren alvorens (nogmaals) contact op te nemen met hem, we kunnen nu nog niet zeggen hoeveel tickets wij krijgen, dus kunnen ook nog geen definitieve lijst maken van wie mee kan en wie niet. Enkel indien u bevestiging heeft van Lambert dat u er zeker bij bent, moet u de storting doen op het nummer 775-5979853-18. Leden en mensen die regelmatig met ons meegaan krijgen sowieso voorrang. Op 28 maart is er een vergadering met Genk en onze tegenstander, daarna weten we meer....


Reacties

22 March 2013 om 18:22
is toch geweldig he die abo hebben moeten bellen en storten wie vind de fout of eigenlijk de cadeau van ber in het bericht

zoek
zoek
zoek

niet gevonden ik wel hihihihi
ik heb 0 euro gestort en mag mee merci he ber

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).