Informatie bekerfinale

Friday 26 April 2013 om 12:31

Dat 9 mei een groot feest gaat worden staat nu al vast. Genk lijkt op weg om alle 30.000 toegewezen tickets aan de man te brengen! De laatste 1.000 tickets zullen de komende dagen nog wel de deur uit gaan. Cercle heeft daarentegen nog maar 6.000 tickets verkocht.

Ook bij de Racing Devils liep het storm! Wij gaan dan ook met maar liefst 9 bussen richting Brussel, nooit eerder zette onze supportersclub zoveel bussen in! We zullen dan ook voor die ruim 450 supporters nog een feestje voorzien aan The New Remember voor het vertrek. Het café gaat open om 11u30, dus vanaf 's middags is iedereen welkom, er wordt een buitentoog voorzien en er zijn oa. hamburgers te verkrijgen! Om 14u gaan we dan de bus op en vertrekken we richting Brussel. Aan iedereen wordt dan ook gevraagd ruim (!!) op tijd aanwezig te zijn aangezien dit organisatorisch het nodige werk vereist.

De busindeling is min of meer klaar en wordt zodra ze definitief is op onze website gezet! Ook volgen dan nog praktische details... Aftellen naar 9 mei!!


Reacties

26 April 2013 om 15:01
ech serieus vraagje? bij winst? is dan bij terugkomst die buitentoog en dat hamburgerkraampje nog open?
originaritorisch moe da "hik" toch ook nog lukke hé
met as deejee onze david krimson? live?
bij verlies gewoon van vilvoorde brug afspringe?

26 April 2013 om 15:29
Hoelaat gaan wij terug zijn? Match gedaan tegen 22u45 ten vroegste, beker vieren in stadion naar bussen gaan, uurtje aanschuiven eer we van parking af zijn, nog eens stoppen in Rotselaar... Ik schat tegen half 3 in Lanaken Dus ik vrees dat er geen afterparty meer zal zijn, maar we zullen eens horen!

26 April 2013 om 18:41
hela hela bij verlies niet de brug van Vilvoorde he we nemen die van bertem dan kan die van ons nog mond op mond komen doen in niglige hihihihihihihihihihi

29 April 2013 om 15:46
vinceke, ge weet we kijke nie op een uur hé.tijd ZAT!!!
paulyke, zal dan voor bertem brug mijn broeksknope al open zette

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).