Informatie bekerfinale

Sunday 05 May 2013 om 13:23

Het komt stilaan heel dichtbij! Dus wordt het tijd dat we de praktische details gaan bekend maken!

UPDATE : De busindeling is definitief! Deze vindt u rechts bij "Volgende verplaatsing" of klik hier. Het heeft geen zin om te vragen om van bus te veranderen, dit was namelijk een moeilijke puzzel waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden werd met groepen die samen willen zitten.

Vertrekplaats is café The New Remember, deze gaat open om 11u30. Vanaf dan is dus iedereen welkom! Er wordt een buitentoog voorzien en er zijn belegde broodjes, hamburgers en bicky burgers. De rest van de menukaart is niet beschikbaar. Vanaf 11u zal de spoorwegstraat afgesloten worden voor alle verkeer! Parkeren kan op het Europaplein of de parkings van de Aldi en GB. Het vertrekuur is 14u maar we vragen iedereen om ten allerlaatste 13u30 aanwezig te zijn aangezien dit praktisch het nodige werk zal vergen.

We hebben ook zelf t-shirts laten drukken, deze zullen die middag te koop zijn aan de prijs van 10euro! Oplage is beperkt dus wees er snel bij! Voor een foto van het shirt check onze facebookpagina!

In de bussen zal er drank te koop zijn, namelijk jupiler, cola, cola light, ice tea en water. Daarnaast is er ook zout en paprika chips. Dit alles aan 1 euro, hiervoor dienen, liefst op voorhand, wel bonnen aangekocht te worden bij Lambert (er kunnen altijd bonnen bijgekocht worden in de bus).

Om alle drank koel te houden roepen we ook iedereen nog op om maandag of dinsdag binnen de openingsuren van The New Remember een koelbox binnen te brengen voorzien van uw naam zowel op de box als op de deksel, elke box zou ons heel goed helpen!

Ook zijn in de bussen tombolalotjes te koop in de vorm van het kaartspel 21. Elk lotje kost een halve euro. Hier horen volgende prijzen bij : 17=1drankbon, 18=5bonnen, 19=10bonnen, 20=15bonnen en 21=25bonnen.

We vertrekken dus om 14u, daarna houden we even halt aan de parking in Rotselaar. Daarna rijden we door tot op Parking C waar iedereen naar het supportersdorp kan wandelen. Om 17u15 treedt daar oa. Patje Krimson op. Tegen 19u15 is het daar afgelopen en wordt massaal richting het stadion getrokken voor de wedstrijd van 20u45. In het stadion wordt op elk zitje een vlagje voorzien om zo een dambord tifo te maken in blauw en wit. De Racing Devils hebben vooral plaatsen op de eerste 7 rijen in vak P van tribune 4, dit vak bevindt zich op de bovenste ring achter het doel net boven het sfeervak. De tickets worden op voorhand gesorteerd zodat u samen kan zitten met de groep waarmee u zich bij ons heeft ingeschreven. Deze tickets zitten samen in een enveloppe en dienen door 1 persoon van uw groep net voor vertrek afgehaald te worden bij onze voorzitter Lambert.

Na de wedstrijd zal het wel even duren eer we terug kunnen vertrekken, zeker bij winst! Maar dit zal tenlaatste 00u00 zijn, gelieve daar rekening mee te houden! Ook bij de terugrit wordt er gestopt in Rotselaar, daarna gaan we door tot in Lanaken, er zal dus sowieso ook bij winst niet in Genk gestopt worden. Gelieve de bussen zo proper mogelijk te houden, alsook de wc op de bus!

Wij zijn na Riemst de supportersclub met de meeste inschrijvingen, namelijk 466! Als we nog meer bussen hadden kunnen krijgen was dit nog meer geweest maar alle bussen in heel Limburg zijn uiteraard geboekt. Het Belang Van Limburg heeft onze supportersclub samen met die van Riemst uitgekozen om een speciale bekereditie van hun krant te komen bezorgen als we terug aankomen aan The New Remember 's nachts!

Hou zeker onze site en onze facebookpagina in de gaten voor de laatste updates!!

We gaan er een dik feestje van maken!!!


Reacties

05 May 2013 om 16:12
een feest een groot feest zeker wees maar zeker maat voor mij 6 tshirts he met het mijne inbegrepen he

grtzzzzzzzzzzzzzz en tot donderdag zet de bok ma koud ole ole

07 May 2013 om 18:49
bokma? jurge gaan nie na de hollandse beker hé
speciale belang editie aan de remember s'nachts!!!? jaja...
die gaan zich verschrikke...ze gaan ons die overhandigen bij het uitstappe zeker! wedde: voorpagina Gerard tekst Etienne

07 May 2013 om 20:08
jm ja maat ze gaan die komen afgeven als we utstappen gaat iets geven he wie kan dan nog een krant lezen
als we in brussel zijn na het feestdorp gaan komen we mss met onze kop erook in ik mss voor de supporter voor de meeste km die dag lol7
brussel - lanaken - lanaken - brussel -- brussel - lanaken en dan weer lanaken brussel ole ole

07 May 2013 om 23:14
ja 400km amai... jammer tot ge niet in wetteren woont anders kon je hier blijven slape

08 May 2013 om 16:54
zo de hele dagin de bus en bij mensen die drinken is ook giftige lucht he dus bedje klaar voor deze brusselaar hihihihihihihi

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).