Oostende-Genk 1-0

Friday 17 January 2014 om 13:03

Wat een drama in Oostende... Niks beterschap te merken ten opzichte van voor de winterstop, onvoorstelbaar! 5u voetballen in 3 matchen tegen ochot Oostende heeft Genk nul doelpunten opgeleverd. Net nu onze Europese coëfficiënt torenhoog is wat ons zou beschermen in de lotingen, lijkt Europees halen dit seizoen aartsmoeilijk te worden.

En wat dan gezegd van die pakweg 300 man die daar in Oostende in de kou stonden... spelers die na de match wat naar elkaar staan te kijken, en als er iemand aanstalte maakte om tot bij de supporters te komen, was er wel een andere speler om hem tegen te houden. Tegen half vier waren we eindelijk thuis. Een vergoeding van Genk uit van bus+ticket voor deze mensen was wel op zijn plaats geweest.


Reacties

17 January 2014 om 20:29
inderdaad, 3.5 match oostende 5-0 genk, zegt genoeg, onze "gouden driehoek"been-jacob-degraen (je zou denken een super trio maar in het verleden werd verdomme zo een trio bij 3 op 15 al buiten gezet) nu 3 op 21 + uitschakeling beker + indien verloren word in zulte 3 op 24 mag het zootje nog blijven. Ben ik mijn verstand verloren of is dit het moderne voetbal (dan hou ik het snel voor gezien) Dit zijn de dikst betaalde ooit in genk + een berg over van 35miljoen+700000 voor de bruyne extra en dan gaat seffens anderlecht met hazard lopen???? ik snap het niet meer (hellep!!!) en die vergoeding schrijf die maar op je buik,indien ze toen nog europees gaan de abbo terug duurder,ja! enfin nu zen,theeke drinke,pilleke pakke en tot zondag

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).