Standard-Genk 1-0

Wednesday 21 May 2014 om 16:54

Het seizoen zit erop! En misschien maar goed ook. Want het was niet bepaald een leuk seizoen voor Genk. De eerste maanden waren fantastisch, het laatste half jaar dramatisch. Maar bij Brugge en Standard zijn ze niet zo gelukkig. Gelukkig moesten we dan ook niet meemaken hoe Standard kampioen werd, meer nog, het was best leuk die ontgoocheling te zien in een stadion dat muisstil werd na elke goal van Anderlecht. En Brugge sja, wanneer die nog eens kampioen gaan worden, dat kan nog wel effe duren.

Anderlecht dus kampioen, waardoor Genk dus 2e ploeg van België blijft in het aantal gewonnen prijzen de afgelopen 16 jaar. En echt jaloers kan je moeilijk zijn op zo'n flauwe kampioenenviering als daar in Brussel, wat een contrast met hoe het er dan bij ons aan toe gaat! Maar het zou wel leuk zijn moesten we volgend jaar op zijn minst nog eens meedoen voor een prijs... want het gemis aan Europees voetbal gaat serieus pijn doen!


Reacties

23 May 2014 om 22:29
ja idd goed samengevat en jij vince ook een dikke proficiat met die mooie fotos en supermooie website voor de rest ber en david en de hele entourage (ja ook jij jurge) thanks voor alweer een seizoen vol emotie,koppijn,het spel 21,de bijna verlopen goulashsoep,draaien op rotondes,en de vele fijne momenten met deij gekke luij roond miech
tot de volgende vergadering.....tot vollegend jaor!!!!!

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).

Video