Vlag Racing Devils

Sunday 28 September 2014 om 00:50

Graag wil ik de situatie rond het aanwezig zijn van onze vlag op het veld voor de match tegen Charleroi even verduidelijken. Het was niet de bedoeling om niet solidair te zijn met de andere clubs, ik persoonlijk en velen binnen de club met mij hadden de vlag liever niet gezien uit protest over wat er in Genk aan de hand is en dan vooral over hoe TZ aangepakt wordt. Het was meer een actie van onze vlaggenman die een aanmoedigend signaal wou geven aan de spelers. Bij zijn rondgang op het veld kwam hij Erik Gerits tegen waartegen hij nog verduidelijkt heeft dat het zeker niet voor het bestuur was dat hij vlagde. Het was waarschijnlijk geen goed idee van hem om dit signaal via de vlag van de Racing Devils te geven, waardoor het lijkt alsof onze club tegen de rest in wil gaan.

Hoedanook, dit kwam bij velen die de aanleiding hiervan niet weten fout over. We willen benadrukken dat we wel solidair zijn met de andere clubs, en de vlag zal in de toekomst dan ook niet meer te zien zijn bij zulke acties.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).