RC Genk - Germinal Beerschot

Saturday 31 July 2010 om 11:52

Na 2,5 maand afkicken is het weer zoveer, de competitie begint weer! Elk weekend weer uitkijken naar het voetbal, en vooral uiteraard de verplaatsingen met de Racing Devils!

De eerste speeldag staat Genk-GBA op het programma. In het verleden was dit niet altijd even succesvol voor Genk. In de 24 onderlinge duels, won het er slechts 9 en speelde het 7 keer gelijk. Vooral op GBA ging het vaak ten onder, het was een van de zwarte beesten van Genk.

Wat we dit jaar van GBA moeten verwachten is erg onduidelijk. Normaalgezien zou Genk thuis geen problemen mogen hebben met deze ploeg, maar ook wat Genk dit seizoen er van gaat bakken is nog maar af te wachten! Wordt het na 3 magere seizoenen eindelijk terug beter? Zondagavond aflevering 1!


Reacties

31 July 2010 om 15:54
In Turku was duidelijk, het scoringsprobleem is opgelost, middenveld vond elkaar redelijk goed, enkel defensie kan versterking gebruiken. Shakison inlijven voor de linksback zou al een stap in de goede richting zijn.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).