Genk-Germinal Beerschot 2-1 !

Sunday 01 August 2010 om 23:35

Genk is de competitie uitstekend begonnen! Waar het vorig jaar in de 1e wedstrijd van het seizoen al meteen onderuit ging, werd vanavond wel gewonnen, met 2-1.

Genk kwam wel al snel op achterstand, via een niet onhoudbaar doelpunt van Haroun, maar niet veel later kon Jelle Vossen de gelijkmaker mooi binnentrappen. De rest van de 1e helft was vooral scheids Nzolo die zich in de kijker wou fluiten, en nogmaals bewijzen dat hij het gewoon niet kan.

In de 2e helft kreeg Genk nog enkele mooie kansen maar de bal wou er maar niet in gaan. De wedstrijd leek op 1-1 te gaan eindigen maar Genk bleef aandringen wat vlak voor tijd beloond werd. Met zijn 2 goals was Jelle Vossen dé matchwinnaar!