OSV vergadering

Monday 30 March 2015 om 23:52

Daags na de definitieve verwijzing naar PO2 vond er een OSV vergadering op. Waar die meestal hooguit een uurtje duurt, duurde hij nu 3 uur. Gelukkig begon Houben met excuses, die waren ook meer dan nodig. Excuses voor hun falen, en dat ze er lessen uit zullen leren. Dat valt nog af te wachten natuurlijk. Op de vele vragen hoe ze dit gaan oplossen konden ze alleen maar zeggen dat dit niet op 1 2 3 opgelost is want er zijn contracten waar ze zich aan moeten houden. Nuja, als ze al maar eens beginnen met niet nog meer fouten te maken vanaf nu. Die wat in het verleden gemaakt zijn daar zullen we de gevolgen nog wel even van voelen.

Verder was het opvallendste van de avond toch wel dat Mboyo zeker terug opgesteld gaat worden. Ze willen hem uiteraard verkopen en daarvoor moet hij terug in de kijker staan. Achja, zo hebben de supporters toch iets om naar uit te kijken om hun frustraties eens goed te kunnen uiten!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).