Zulte Waregem-Genk 2-3

Sunday 10 May 2015 om 02:17

We hadden ons er al langer bij neergelegd, het seizoen zit erop voor Genk. Ondanks de winst op Waregem en 15 op 18, zijn we geen groepswinnaar. Misschien maar beter zo, des te sneller kunnen we een van de ellendigste seizoenen uit de clubgeschiedenis achter ons later.

Alle Racing Devils die meegegaan zijn, alsook de andere clubs, bedankt! Hopelijk zijn jullie er volgend jaar ook weer. Toch maar volharden zou ik zeggen, het kan alleen maar beter gaan zijn volgend seizoen!


Reacties

11 May 2015 om 21:09
gelijk heb je,één van de ellendigste uit de clubgeschiedenis,het kan alleen maar beter gaan volgend seizoen,(zeiden we dat de vorige 2 jaren ook niet?) zie het niet zitten,totale zuivering van de club duurt nog tot eind 2017 als de contracten om zijn want wie komt ze halen? en ruilhandel das nooit goed geweest. hopen altijd...maar...stop handschoenen dragen met 20 graden en maak uw broekje vuil wat anders gaan we toch eens voor PO3 staan. ga in elk geval nog mee op verplaatsing maar in genk??? gaan ze me niet dikwijls meer zien

11 May 2015 om 22:56
Gelukkig gaat ge wel nog op verplaatsing mee want als uw drankverbruik wegvalt zijn de Racing Devils meteen failliet

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).