Winnaar Pronostiek 2014-2015

Sunday 21 June 2015 om 20:46

Het seizoen ligt ondertussen al enige tijd achter ons. Wegens het opgelopen trauma van wederom een compleet mislukt seizoen heb ik als webmaster de site maar even links laten liggen. Maar nu wil ik toch nog even vanwege de Racing Devils Germain Theunissen (links op de foto) een dikke proficiat wensen voor het winnen van het pronostiekspel!

Hij volgt meteen zichzelf op want ook vorig jaar won hij. Bij deze is hij alvast van harte welkom om zich helemaal gratis vol te (wr)eten en drinken op onze jaarlijkse barbecue op 10 juli 2015.

Tweede plaats, en eerste van de Racing Devils, werd ikzelf! Ook al als vorig jaar... En nee, nogmaals, ik sjoemel niet :) Jurgen Pauly vervolledigt de top 3! Buiten een eervolle vermelding helaas geen prijzen voor ons, Jurgen...

Allemaal bedankt voor de deelname en tot volgend seizoen!!


Reacties

25 June 2015 om 00:29
proficiat vincent en jurgen, jullie moeten genk wel heel dikwijls verloren hebben gegeven om zo hoog te eindigen pffff vroeger zat ik 8 op 10 goed, nu met dit "modern"voetbal (doe me niet lachen) kan ik nie meer volgen!
zal toch wir opnuij met doen en probere ...mer volleges miech heet déh germain unne tactiek te pakke of kin her ien de computer ienbréke? klop get nit ...(és hér de belsje gokchinees?)

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).