Genk-Moeskroen 0-4

Saturday 24 October 2015 om 00:29

Jawadde wat was dat! Triestige vertoning... Niet willen, niet kunnen... of allebei? Als de hand van Peter Maes steeds duidelijker zichtbaar wordt, dat ie die dan maar gauw weer wegsteekt. Dat het tegen Oostende maar wat beter is, want we gaan weer met een half bus zotten 12u van huis zijn voor 90min voetbal... op een dinsdag! Hallo kalendercommissie?

Bon, het gespreksonderwerp na de match was niet de 0-4 maar het feestje dat er achter de goal gehouden werd. Totaal misplaatst. Dit heeft niets meer met achter je ploeg staan in goede en slechte tijden te maken. Als je zo kan feesten als je ploeg net 0-4 belachelijk gemaakt is, dan klopt er iets niet.
Vroeger werd een scheids onder vuur genomen bij de minste twijfelachtige beslissing, nu mag die doen wat hij wil zonder dat de harde kern er op reageert... Een scheids onder druk zetten zoals in elk stadion gebeurt zit er helaas niet meer in, en dat kost ons hopen punten... Niet dat we zoals Kortrijk of Brugge moeten worden en een heel match lang alleen maar op de scheidsrechter en de tegenstander moeten focussen, maar iets meer je ploeg steunen als ze weer eens benadeeld wordt zou welkom zijn.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).