Club Brugge - Genk 3-1

Wednesday 04 May 2016 om 08:44

Na de 9 op 9 volgt helaas een 0 op 6. Het was leuk even te dromen van meer, maar nu wordt het toch vooral vechten om die 4e plaats vast te houden. Oostende komt namelijk tot op 1 punt en dat is ook onze volgende verplaatsing.

In Brugge was het zoals vanouds, het meest irritante publiek van België en omstreken deed weer alle eer aan. Supporteren voor hun eigen ploeg kennen die niet, die zijn enkel met de tegenstander, de scheids en het uitpubliek bezig. De vakken naast het uitvak tarten elke verbeelding, die mensen zitten daar duidelijk doelbewust dichtbij het uitpubliek om zich daar de hele match mee bezig te houden. De frustratie van al 11 jaar geen titel druipt er vanaf, misschien moeten we nog gaan hopen dat ze het eindelijk halen zodat het terug een normale sfeer wordt daar want op deze manier naar een voetbalmatch gaan is niet meteen aangenaam.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).