Genk-Charleroi

Monday 30 May 2016 om 19:03

Het mirakel is dan toch gebeurd! Geen cent gaven we nog voor de kansen van Genk in de terugmatch, een 2-0 ophalen lukt zelden of nooit, en de voorbije 180min voetbal in Gent en Charleroi hadden we amper 1 kans bij elkaar gevoetbald. Het moest dus heel anders, en blijkbaar kunnen ze wel degelijk beter. Maar éindelijk stonden ze met 2 spitsen aan de aftrap, onvoorstelbaar dat dit tot de laatste match geduurd heeft! Eigenlijk zou er een verplichting moeten vasthangen aan het trainerschap bij KRC Genk, altijd met 2 spitsen spelen! Kijk maar wat het opgeleverd heeft...

Bon dan toch Europa in! Dat was ook absoluut noodzakelijk want na 3 topjaren in Europa volgden 2 jaren dat we er niet bij waren, en de laatste 5 jaren bepalen onze coëfficient. Nog een jaar zonder Europees had onze coëfficient zwaar doen kelderen. Nu zijn we echter meer dan waarschijnlijk overal reekshoofd, tot in de poules toe als het meezit. Tijd voor weer een Europees topjaar!!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).