Barbecue

Saturday 02 July 2016 om 13:02

De Racing Devils willen de traditie van Berke voortzetten om elk jaar een barbecue te geven. Het is allemaal wat moeilijk omdat Ber hier zoveel voor deed, en wij onze weg hier nog in moeten vinden. Daardoor is op de vergadering enkele dagen geleden beslist om de BBQ te laten doorgaan nu vrijdag 8 juli. Dit heeft als voordeel dat we de tenten mogen gebruiken die reeds opgesteld staan aan het Pannehof voor de kermis van zaterdag en zondag daar. Ook zullen we het eten uitbesteden omdat het moeilijk te regelen valt allemaal op zo een korte termijn.

Prijzen zijn : 15€ voor vaste leden, 20€ voor losse leden, en 25€ voor niet leden. Aangezien we werken aan een nieuwe rekening en we dit rekeningnummer pas op maandag hebben, mag er ook cash betaald worden op de barbecue zelf. Inschrijven liefst voor maandagavond 4 juli (desnoods uiterst dinsdag), zodat we tijdig kunnen doorgeven met hoeveel man we zijn. Inschrijven kan bij voorkeur via de website op de pagina "inschrijvingen", maar ook via vincentgerets@hotmail.com of 0479510303.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).