Genk-Rapid Wien 1-0 !!

Friday 25 November 2016 om 01:26

Genk plaatst zich voor de 16e finales van de Europa League! Wat een fantastische prestatie!! Dit is nog maar de 3e keer in de clubgeschiedenis dat dit lukt dus we mogen absoluut van een historische avond spreken!

Dat er 10.000 man minder dan tegen Eupen in de tribunes zat, is werkelijk te gek voor woorden, wat bezielt deze mensen om eerder naar Eupen te komen kijken dan een historische Europese avond te beleven? Werkelijk niet te begrijpen... een heel jaar komen ze kijken om Genk Europees te willen zien halen en als het dan lukt hoeven ze het niet te zien. Mensen, waarom waren jullie dan blij dat we tegen Eupen wonnen? Als Europees voetbal jullie niet interesseert, maakt het namelijk helemaal niets uit dat we wonnen tegen Eupen... De 14e plaats in de rangschikking is dan net even veel waard als de 2e hoor.... Gelukkig waren er ook nog 10.000 man in de tribunes die wel mee geschiedenis geschreven hebben! Op naar de volgende ronde!!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).