Celta De Vigo - KRC Genk 3-2

Saturday 15 April 2017 om 00:10

We zijn weeral terug van het zoveelste Europese tripje dit seizoen! En dat het weer goed was! Doordat we meevlogen met de charter die Genk zelf ingelegd had, waren we van alle comfort voorzien. Opstijgen om 9u in Luik, bussen die ons naar het centrum brachten in Vigo, en later ook naar de wedstrijd, en amper 2u na de wedstrijd hingen we al in de lucht naar huis zodat je toch op nog een deftig uur (4u) weer in je eigen bed lag. Kort maar bijzonder fijn, goed weer, leuke namiddag in de stad en uiteraard de spannende wedstrijd die nog best goed voor ons geëindigd is. Slechts 3-2 verliezen in Celta de Vigo, dat is best een goed resultaat en zo houden we onze kansen gaaf voor de terugmatch.

Beste supporters, ik weet dat uit alles blijkt dat Europees voetbal totaal niet aanspreekt bij de supporters in Genk, de opkomst is steevast dramatisch laag. Persoonlijk vind ik dit bijzonder moeilijk om te begrijpen want hier speel je tenminste een heel jaar voor, waarom nog blij zijn als je een competitiematch wint, als je Europees helemaal niet interesseert? Maar.... alstublieft, probeer voor één keer te begrijpen dat de terugmatch tegen Celta iets onvergetelijks kan worden, iets wat wij 100% zeker nooit meer in ons leven gaan meemaken, een mogelijke halve finale bereiken.... We zullen heus nog wel eens een aantal keer kampioen gaan worden vroeg of laat, maar een halve finale in Europa? Nee dat meer dan waarschijnlijk nooit meer. Probeer dus aub in te zien wat voor iets unieks wij donderdag kunnen meemaken EN KOM NAAR DAT STADION !!!!!!!!!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).