Lidgelden 2017-2018

Friday 30 June 2017 om 11:33

Het is weer zover, het nieuwe seizoen komt eraan, en dus is het tijd om eens na te denken of je lid bij ons wilt worden! Lid worden heeft een aantal voordelen, zo is er uiteraard het financiële voordeel dat je hebt per verplaatsing (en bv ook op de barbecue of andere activiteiten), maar misschien nog belangrijker : je krijgt voorrang op tickets! Vorig jaar zijn er een aantal wedstrijden geweest waar we een aantal niet leden hebben moeten ontgoochelen, denk maar aan de verplaatsing naar STVV en de Europese match tegen Gent. Als je lid bent, ben je zeker van je ticket!

De prijzen die de Racing Devils hanteren zijn de volgende (exclusief matchtickets):
•Vast lid: 150 euro lidgeld, hier zitten alle 20 verplaatsingen inbegrepen, reguliere competitie en play offs.
•Los lid: 20 euro lidgeld (in prijs verlaagd!), per verplaatsing betaal je 10 euro.
•Geen lid: als je geen lid bent en je wilt mee betaal je 12,50 euro per verplaatsing.

Nieuw sinds dit seizoen is dat we de prijzen voor jongeren goedkoper maken :
- Los lid : onder de 12 jaar : 5 ipv 10 euro, tussen 12 en 18 jaar : 7,5 ipv 10 euro.
- geen lid : onder de 12 jaar : 5 ipv 12,5 euro, tussen 12 en 18 jaar : 10 ipv 12,5 euro.

Het rekeningnummer van de Racing Devils is BE08 7360 2597 1513. Hierop kan je uw lidgeld storten met mededeling "lidgeld 2017-2018" met eventueel je naam bij als je naam anders is als de eigenaar van de rekening waarvan gestort wordt.

Zorg dat als je lid bent, je ook een account hebt op deze site. Iedereen die ooit de voorbije 10 jaar eens meegeweest is met de Racing Devils heeft reeds een profiel! Probeer eerst de gegevens van dit profiel op te vragen alvorens je een nieuwe aanmaakt om dubbele profielen te vermijden. Dit kan door bovenaan op inloggen te klikken en vervolgens op wachtwoord vergeten. Je kan ook contact opnemen met de webmaster op info@racingdevils.be


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).