Oostende-Genk uitgesteld naar dinsdag 16 januari

Thursday 28 December 2017 om 11:31

We hebben niet verloren! En er was heerlijke soep van ons Sabine! Dat zullen we maar onthouden van onze verplaatsing naar Oostende... Het had dus nog erger gekund. Maar zo een nutteloze verplaatsing is natuurlijk nooit fijn, zeker aangezien de match weer op een weekdag ingehaald moet worden. Dat betekent voor velen al meteen het eerste verlof van het nieuwe jaar moeten inzetten, maar voor nog meer mensen betekent dat dat ze gewoon niet mee kunnen. Gelukkig hebben wij nog een hoop gepensioneerden in de bus zodat er toch altijd wel wat volk in de bus zal zitten ;-)

De match wordt dus gespeeld op dinsdag 16 januari om 20u30. We zouden dan al rond 16u - 16u15 moeten vertrekken. Opgelet, het Pannehof is gesloten die dag, maar ze zullen een half uurtje open doen voor ons! Dus kom geen uur op voorhand, dan staat ge voor een gesloten deur.
We kunnen gewoon weer opnieuw tickets bestellen, dus opnieuw inschrijven is uiteraard mogelijk. Als er mensen niet mee kunnen die nu wel meegeweest waren, gelieve jullie uit te schrijven op de website. Tickets worden in dat geval terugbetaald. Er kan mogelijk ook nog een compensatie komen voor het busgeld, maar dat wordt pas op de eerstkomende algemene vergadering van Genk besproken. Vast leden van ons hebben geen busgeld moeten betalen dus voor hen maakt dat niets uit, voor losse leden en niet leden bekijken we of we een compensatie kunnen geven zodra Genk dit bekend gemaakt heeft.

Bon, effe pauze nu, om er in januari weer tegenaan te gaan met 4 verplaatsingen op 17 dagen, waarvan er 3 door de week vallen. Hopelijk hebben jullie genoeg verlofdagen op't werk....


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).