Porto-Genk 4-2

Friday 27 August 2010 om 18:26

De meegereisde Racing Devils zijn terug in het land na een kort maar zeer leuk verblijf in Porto!

Na wat miserie met overactieve metrocontroleurs geraakten we na een korte zoektocht dan toch in ons hotel. Snel inchecken en meteen de reeds aanwezige Genkies vervoegen op de leuke terrasjes aan het water, waar de sfeer er goed in zat!

Na de nodige alcohol ging de tocht verder richting stadion, nog even een sjaaltje kopen en dan het immense Drakenstadion binnen! De sfeer was uitmuntend tot die omsloeg wanneer een bommetje in de buurt van porto supporters terecht kwam. Meteen het teken voor de zeer aggresieve politie om zich uit te leven op de harde kern, met gewonden en arrestaties tot gevolg. De wedstrijd was leuk om te zien, met zelfs een onvoorhoopte voorsprong, en nadien zowaar nog een 2e goal. Dat er alsnog verloren was, kon niemand deren en het feestje in het Genk vak bleef doorgaan, hetgeen na de wedstrijd zelfs op applaus ontvangen werd door het aangrenzende Porto-vak.

Na de wedstrijd werd er nog lang doorgefeest door de vele aanwezige Genkies. Moe maar voldaan van een supertrip naar Porto!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).

Video