Boycot Moeskroen-Genk

Thursday 01 February 2018 om 00:41

Na de wanprestatie in Kortrijk en de bijzonder tegenvallende transferperiode is besloten dat de meerderheid van de supportersclubs de verplaatsing niet zullen maken. We moeten dringend een signaal geven dat het zo niet meer verder kan. Het Is nu het 4e seizoen op rij dat Genk ondermaats presteert en er lijkt niet de minste verandering in te komen.

Er zijn echter 7 van de 31 supportersclubs die jammergenoeg toch afreizen met in totaal 125 man, hetgeen ons signaal al meteen een pak minder krachtig maakt. Blijkbaar zijn er nog steeds een hoop supporters die geen moeite hebben met het beleid van de laatste jaren.


Reacties

02 February 2018 om 09:02
sommige snappen het nooit,iedereen kan leven, zelfs met degradatie als je ploeg maar een ploegje is, in een bouwvallig stadion, met amper geld in kas,maar bij ons is het net omgekeerd! wij kunnen en moeten beter, 1 seizoen is niet erg maar geen 4.5 he,daarvoor zijn ze (iedereen) te dik betaald en is er alles voorzien wat een prof verlangd,als je daar als gewone werkman steeds voor betaald,in weer en wind, en regelmatig verlof voor neemt dan is dit de juiste beslissing!!! ...en die 125 dat zijn geen supporters maar regelrechte onnozele ramptoeristen!!!

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).