Wij gaan naar Brussel toe!!

Wednesday 07 February 2018 om 09:02

Amper te geloven maar het is dan toch gelukt. Slechts 2 thuisoverwinningen op 12 matchen, maar uitgerekend gisterenavond kwam er de o-zo noodzakelijke 3e overwinning. Net voldoende om na 2 jaar in de halve finale gestrand te zijn nog eens naar Brussel te kunnen trekken! En dat met amper 2 zeges, 2 gelijkspelen en 1 verliesmatch in de 5 bekerwedstrijden!

Er komen nu natuurlijk al veel berichten binnen ivm inschrijvingen. We hebben zelf momenteel nog geen informatie omtrent ticketverkoop. Zoals altijd zullen abonnees voorrang gaan krijgen op tickets, maar daarnaast zullen wij als supportersclub ook een heel aantal tickets toegewezen krijgen voor niet-abonnees. Verder zijn we bezig met Heidebloem ivm het bestellen van de bussen. Probeer al jullie vragen en inschrijvingen te sturen naar info@racingdevils.be en niét via sms/telefoon/messenger enz... Op deze manier kunnen we alles makkelijk terugvinden. Vermeld als je je inschrijft of je over een abonnement in Genk beschikt en zeker ook bij wie je in de bus wilt zitten als je met een hele groep meekomt. Het makkelijkst is om je als hele groep tegelijk in te schrijven. Inschrijvingen zijn heus niet dringend, we hebben momenteel zelf nog geen verdere informatie.

Meer dan waarschijnlijk gaan we een aantal avonden in het Pannehof zitten waar iedereen die zich wei inschrijven even met zijn paspoort (en eventueel abonnement) dient langs tekomen.

Op 15 februari hebben we een vergadering in Genk waar we alle informatie zullen krijgen. Hou de site en facebook in de gaten voor de laatste informatie!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).