Inschrijvingen Bekerfinale

Friday 09 February 2018 om 17:24

UPDATE 15 februari :


Beste Racing Devils,

Hier BELANGRIJKE INFORMATIE voor iedereen die met ons mee wil gaan naar de Heizel !!!

Eerst nog een laatste oproep om in te schrijven voor met een van onze bussen naar de Heisel te gaan. Maak het jezelf makkelijk om niet met de auto in de file te staan en een parkeerplaats te moeten zoeken! KRC Genk roept zelf op zoveel mogelijk met de bussen mee te gaan!

Dit weekend gaan we de inschrijvingen afsluiten. Als je zelf voor een ticket zorgt, kan je je wel altijd later nog opgeven voor mee te gaan in onze bus, maar inschrijven voor bus + ticket dient ten laatste zondagmiddag te gebeuren. Zoals reeds vele malen gezegd, als je geen abonnement hebt, is de kans ondertussen zo goed als uitgesloten dat we nog een ticket voor je kunnen regelen. Je kan jezelf altijd op de wachtlijst op www.krcgenk.be zetten.

We gaan iedereen die met ons meegaat de keuze geven uit 3 type tickets :
- hoofdtribune : 45 euro
- sfeervak midden achter de goal : 25 euro
- zitplaatsen achter de goal : 25 euro

De busprijs hebben we, net zoals zowat alle andere clubs, vastgelegd op 15€ voor leden en 20€ voor niet leden. Dat is iets duurder als een gewone verplaatsing tijdens het seizoen, maar de bussen zijn ook duurder en we hebben daarnaast ook nog een hoop onkosten om voor zoveel bussel alles te voorzien.

Als je je ingeschreven hebt de voorbije dagen sta je reeds op onze lijst, maar de INSCHRIJVING IS PAS DEFINITIEF ALS JE LANGSKOMT IN HET PANNEHOF!! Je kan uiteraard je abonnement ook meegeven aan iemand anders, velen hebben zich in groep ingeschreven en dan volstaat het dat 1 persoon langskomt met alle abonnementen/paspoorten. Hebben we tegen zondagnamiddag jouw abonnement of paspoort niet in handen, vervalt je inschrijving!!!
Enkel abonnees zijn reeds zeker van een ticket, niet-abonnees moeten op bevestiging wachten. Abonnees dienen hun abonnement binnen te brengen, niet abonnees dienen hun paspoort mee te nemen om te laten inlezen in het systeem, ook zij die een abonnement van iemand anders gebruiken!! Dit is op verplichting van KRC Genk, is je pas niet ingelezen, maak je sowieso geen kans op een ticket. Sorry voor hen die naar het Pannehof komen om op de wachtlijst te staan en uiteindelijk toch geen ticket kunnen bemachtigen. We doen ons best om aan zoveel mogelijk tickets te geraken maar er is nu eenmaal een groot tekort.
Ook abonnees mogen trouwens hun paspoort meenemen, dat maakt de inschrijving een pak eenvoudiger.

We hebben van iedereen die zich inschrijft, abonnee of niet, ook volgende gegevens nodig :
-Naam
-Adres
-Geboortedatum
-Emailadres
-GSM nummer

Zorg buiten je pas/abonnement verder ook voor volgende zaken:
- Voorkeurplaats : laat ons weten waar je wilt zitten in het stadion
- Geld : Er dient ook meteen afgerekend te worden. Je kan zelf uitrekenen hoeveel je moet betalen afhankelijk van of je lid bent of niet (15€/20€), en welke plaats in het stadion je wilt (25€/45€). Je kan cash betalen maar ook via de bancontact- of payconiq app.

Wanneer kan je komen?
- Vrijdag 16 februari : 20u - 22u. (wedstrijd STVV-Anderlecht te bekijken op dat moment in het café)
- Zaterdag 17 februari : 15u - 16u voor vertrek naar Club Brugge, maar opgelet : indien het te druk is dan kan het zijn dat je niet aan de beurt kan komen als het tijd is om te vertrekken richting Brugge
- Zondag 18 februari : 14u - 16u

De abonnementen zullen later volgende week terug afgehaald kunnen worden in het Pannehof op een nog te bepalen datum. Ook vlak voor de thuiswedstrijd volgende week vrijdag tegen Antwerp voorzien we hiervoor een mogelijkheid aan het stadion van KRC Genk.

Het vertrekuur naar Brussel wordt later vastgelegd. Het supportersdorp opent om 16u en eindigt om 19u. Vermoedelijk wordt er rond 13 à 14u vertrokken. Uiteraard gaan we zelf een pre-party bouwen in café Pannehof voor vertrek.

-------------

UPDATE 13 februari :
We hebben weer wat meer informatie gekregen omtrent de ticketverkoop van de bekerfinale. De supportersclubs komen als eerste aan bod om tickets te reserveren op 20, 21 en 22 februari, pas daarna kunnen abonnees hun plaatsen reserveren. Vrij ticketverkoop voor niet-abonnees zal er niet zijn, alle tickets zijn dan reeds weg. Wil je dus zeker zijn van een goede plek en geen zorgen met vervoer of parking, kom gewoon met de Racing Devils mee! Zeker aangezien KRC Genk deze keer Parking C NIET mag gebruiken (deze is voor Standard gereserveerd), is het aan te raden de trip met de bus te doen!

Voorwaarde is dus wel dat je over een abonnement beschikt! Het was ook voor ons een grote ontgoocheling dat we slechts 53 tickets voor niet-abonnees krijgen, we hadden een veelvoud hiervan verwacht. Deze tickets gaan in eerste instantie naar leden van de Racing Devils, heel veel zal er daarna mogelijk niet meer overschieten. Het is dus van groot belang dat als je zelf niet over een abonnement beschikt, je het abonnement probeert te vinden van iemand die niet kan gaan! We hebben veel inschrijvingen van groepen mensen waarvan bijvoorbeeld de helft een abo heeft, we kunnen dus niet met zekerheid zeggen dat we de hele groep van een ticket kunnen voorzien. Hoe meer personen van een groep een abo hebben, hoe meer kans dat we die volledige groep van een ticket kunnen voorzien.

Aangezien wij van de Racing Devils gekozen hebben om als eerste op de 20e onze tickets te halen (om zeker te zijn van goede plaatsen), is het nodig dat wij voor de 19e alle abonnees in ons bezit hebben!! Indien je je abonnement later binnenbrengt zullen we nog wel tickets voor je kunnen kopen maar zal je niet samenzitten met de rest.

We gaan een aantal momenten inlassen dat jullie je abonnement kunnen binnenbrengen bij ons in het Pannehof, op volgende tijdstippen zullen we daar aanwezig zijn :
-vrijdag 16 februari 20u - 22u
-zaterdag 17 februari 15u - 16u
-zondag 18 februari 14u - 16u

Indien geen enkel van deze tijdstippen zou passen, gelieve ons te contacteren voor een afspraak.

Mee te nemen op onze zitmomenten:
- abonnementen
- geld, we rekenen dan immers ook meteen af.
- voorkeurplaats (zie verderop) van iedereen wiens abonnement je afgeeft
- probeer indien het enigszins mogelijk is ook het paspoort van iedereen wiens abonnement je komt afgeven even mee te nemen zodat de registratie in het systeem veel sneller verloopt. We begrijpen dat een paspoort even lenen van alle mensen uit je groep niet simpel is en dus hopen we dat KRC Genk toelaat dat we de gegevens van iedereen ook manueel mogen invoeren, maar daar hebben we nog geen bevestiging van.

We gaan jullie de keuze geven tussen 2 soorten tickets :
- in het sfeervak midden achter de goal (25€)
- langs de zijlijn op de hoofdtribune (35€ of 45€, dit kiezen we later zodra we weten welke vakken welke prijs hebben)

Bovenop de ticketprijs dient er uiteraard ook een busprijs betaald te worden, deze wordt later meegedeeld zodra deze vastligt.

-----

UPDATE 11 februari : Het ziet er naar uit dat er slechts zéér weinig tickets beschikbaar zullen zijn voor niet abonnees. De weinige tickets die overblijven na verkoop aan abonnees, sponsors, vrijwilligers, spelers enz zullen allemaal via de supportersclubs verdeeld worden. Maar aan veel tickets moeten we ons dus niet verwachten, daaro meen oproep, wil je met ons mee maar heb je geen abo, zoek iemand die wel een abo heeft maar niet naar de Heizel meekan! Op die manier ben je toch zeker van een ticket! Als je soms nog mensen kent die een abo hebben maar het niet gebruiken mag je ons dat altijd laten weten zodat we daar iemand anders blij mee kunnen maken

---

Iedereen die met de Racing Devils mee wilt gaan naar de bekerfinale kan zich vanaf nu inschrijven. Hou er rekening mee dat abonnees voorrang krijgen, en we voor niet abonnees nog even moeten wachten op informatie over hoeveel tickets wij als Racing Devils toegewezen krijgen. We verwachten dat dit toch een mooi aantal zal zijn zodat we veel volk mee kunnen nemen. We hebben momenteel dan ook al 8 bussen gereserveerd.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@racingdevils.be met volgende gegevens :
- naam van alle personen die je wilt inschrijven
- per persoon vermelden of ze een abonnement hebben
- bij welke andere personen die al ingeschreven zijn je eventueel in de bus wilt zitten
- welk type plaats je in het stadion wilt, sfeervak achter de goal of hoofdtribune langs de zijlijn.

Je wordt vanaf dan ook op de hoogte gehouden via mail over de laatste info, al zal het meeste ook wel op onze site komen staan.

In principe regelen wij geen losse kaarten zonder busverplaatsing met de Racing Devils. Moesten er toch tickets op overschot zijn willen we wel kijken wat mogelijk is maar dit krijgt uiteraard de laagste prioriteit.

Dus kom gewoon gezellig naar Lanaken waar we ruim voor vertrek er al een leuk feestje van gaan maken aan het Pannehof!!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).