Bekerfinale.... het komt dichter!

Friday 02 March 2018 om 01:42

Al eventjes geen nieuws meer gepost over de bekerfinale. Maar we zijn superhard bezig achter de schermen om alles geregeld te krijgen.
Ondertussen staat er een lijst online op de site met iedereen die zich ingeschreven heeft voor een ticket bij ons. U mag altijd controleren of alle namen die u ingeschreven heeft erbij staan!
Klik hier voor de lijst.

Verder zijn we bezig met de plaatsen in het stadion toe te kennen en de busindelingen aan het maken. Daarnaast worden nog zaken geregeld zoals een eetstantje aan het Pannehof, aankoop nieuwe koelboxen, een speciale bekersjaal die te koop zal zijn, enz enz... Werk genoeg!

Mogelijk volgt er een datum dat we toch vooraf de tickets al gaan verdelen. Dat spaart weer een hoop werk de dag van de finale zelf. Daar wordt later nog wel over gecommuniceerd.

Dinsdag 6 maart gaan we weten of we nog extra tickets gaan krijgen voor mensen die nog op de wachtlijst staan. Ondertussen zitten onze 7 bussen echter zo goed als vol (dat weten we pas na het opstellen van de busindeling definitief) dat we amper nog nieuwe inschrijvingen kunnen aannemen. Vermoedelijk komt er geen 8e bus, al is hiervoor wel een wachtlijst geopend.

Als er nog nieuws te rapen valt, zullen we dat hier altijd op de site zetten!


Reacties

02 March 2018 om 12:13
Gaan we ook nog even op voorhand naar Scherpenheuvel of moet dat niet meer

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).