W. Beveren-Genk 0-1

Tuesday 06 March 2018 om 23:45

On-voor-stel-baar! Wie had dit ooit nog durven denken aan de winterstop... Zowaar een speeldag voor het einde zijn we zeker van PO1! PO1 én de bekerfinale!! Vorig seizoen hebben we beide op een haar na gemist, wat een ongelooflijke voldoening geeft het dat het dit jaar nét wél is?! Eindelijk terug die vreugde beleven waar we al zolang naar snakken.. Laat die flow nog maar zeker 2 weken aanhouden!

Al die gelijke spelen, 11 in totaal, elke keer het gevoel 2 punten verloren te hebben, maar nu blijkt dat het net dat éne gelijkspel voldoende was om nu al zeker te zijn. (en ja het is zeker want nee we gaan echt niet 5-0 verliezen en Standard en Antwerp allebei 0-5 winnen).

Wat een reeks hebben we neergezet, speel maar eens wat met het klassement op de pagina "kalender" vanboven. Als je daar het klassement laat berekenen van speeldag 1 tot 20 zal je verschieten hoever we achter stonden na 20 speeldagen! Doe dan ook eens een berekening van speeldag 21 tot 29 en wtf.... ruim op kop! 4ptn voorsprong op de nummer 2 in die periode van 9 matchen! Jazeker, Genk is de ploeg van 2018!!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).