Bekerfinale : alle praktische info

Sunday 11 March 2018 om 21:02

UPDATE : Zaterdag zijn jullie allemaal welkom vanaf 11u in en rond café Pannehof. Dan beginnen we aan de pre-party voor vertrek naar Brussel! We hadden het vertrek aanvankelijk voorzien om 13u30, echter de weersvoorspelling zijn zo slecht dat we genoodzaakt zijn dit iets uit te stellen. De temperatuur zal die dag maximum -1 graad gaan zijn met een stevige wind. Hierdoor leek het ons onverantwoord om iedereen al om 16u af te zetten in de koude. Vergeleken met andere supportersclubs waren wij ook de enige die zo vroeg wouden vertrekken. We gaan ons vertrekuur dan ook verlaten naar 14u (ten allerlaatste 14u30). Na aankomst op de parking zullen normaalgezien indien de politie dit toelaat de bussen toegankelijk blijven voor hen die liever nog wat langer in de bus blijven zitten dan naar het supportersdorp te gaan. Het is wel niet mogelijk de motoren van de bussen continu te laten draaien...

We willen iedereen vragen om zijn tickets tussen 11 en ten allerlaatste 13u15 af te komen halen binnen in het café. Daar voorzien we enkele standjes waar u niet alleen uw tickets kan afhalen maar ook drankbonnen voor in de bus kan aankopen en een speciaal ontworpen bekersjaal voor 10€.(beperkte oplage, slechts 75 stuks dus kom tijdig indien u er een wilt bemachtigen). Drankbonnen voor in de bus kosten 1€, vergis u echter niet met de drankbonnen die te koop worden aangeboden voor in het café zelf! Drankbonnen voor in de bus zijn niet geldig in het café en omgekeerd. In de bussen voorzien we Jupiler, Cola, Cola zero, Ice Tea, water en chips (paprika en zout), alles aan 1 consumptiebon (1€). Probeer al zoveel mogelijk jullie bonnen op voorhand te kopen, maar je kan ook nog bonnen bijkopen in de bussen zelf. Het is verboden eigen drank mee te nemen in de bussen en al zéker geen sterke drank!

We zorgen aan het Pannehof voor muziek binnen en buiten, er zal een buitentoog zijn, we voorzien een frietkraam (ook hamburgers enz te verkrijgen), u kan zich in de kleuren van Genk laten schminken, ... kortom een leuk feestje ter voorbereiding op het vertrek naar Brussel!

De steegstraat zal mogelijk afgesloten zijn, de bussen gaan in deze straat namelijk parkeren. De weide van het Pannehof zal in dat geval toegankelijk zijn via de Pannestraat, volg de instructies van de parkeerwachters om deze parking zo efficient mogelijk te benutten! Als de wei vol staat is er een 2e grote parking voorzien op zo'n 6 minuten wandelen, aan de kerk van Sint Servaas (Postweg 29).

We hebben lijsten opgemaakt wie in welke bus zit, gelieve deze dan ook te respecteren, alle bussen zitten immers volledig vol. Deze lijsten kan je op onze site terugvinden en zullen ook nog ophangen in het Pannehof. Controleer alvast op voorhand in welke bus je zit en kijk of alle namen die zich hadden ingeschreven erop staan. Kijk in het Pannehof ook nog even op de lijsten of er geen last minute veranderingen gebeurd zijn. De laatste dagen zijn immers nog wel wat verschuivingen gebeurd.. Niet iedereen die busvervoer aangevraagd heeft, heeft ook een ticket aangevraagd, op http://www.racingdevils.be/inschrijvingen?matchid=11466 staat de lijst van personen die een ticket via ons geregeld hebben.
Wacht met in de bussen te gaan tot wij deze hebben vrijgegeven! Dit zal duidelijk afgeroepen worden in en buiten het café. Probeer ook geen open plaatsen te laten bij het instappen, zodat alle groepen die graag samen zitten dit ook kunnen. Indien het niet helemaal past zullen de busverantwoordelijken proberen te schuiven zodat iedereen tevreden is. Er is rekening gehouden met wie bij wie in de bus wil alsook bij het verdelen van de plaatsen in het stadion, maar de plaatsen in de bus moeten jullie zelf zo goed mogelijk proberen in te vullen.

Hoelaat de bussen terug vertrekken valt niet te voorspellen, winst of verlies, verlengingen of niet, dat maakt allemaal een groot verschil. Volg gewoon de algemene uittocht uit het stadion en blijf niet langer hangen dan de grote meerderheid om op tijd terug bij de bussen te zijn voor we terug naar Lanaken vertrekken.

Kleed jullie dus bijzonder warm aan want het zal ongetwijfeld de koudste finale uit de geschiedenis worden!! Een reden te meer om jullie warm te schreeuwen en te zorgen dat we met de beker terug naar huis komen!!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).