Een tegenvallende bekerfinale...

Wednesday 21 March 2018 om 15:41

Wat normaal een geweldige dag van begin tot eind zou moeten zijn, viel dit jaar serieus tegen, het weer... de organisatie ter plekke... en uiteraard de match zelf waren zwaar ondermaats.

Het moet gezegd worden, het deed deugd zoveel complimenten te krijgen over de goede organisatie van de Racing Devils. We zijn tevreden dat alles van onze kant zo goed is verlopen, nogmaals een dikke dankuwel aan alle helpers!

Helaas werd die goede organisatie in Brussel niet verder gezet. De monsterfile vlak voor de parking (1u over amper 2 km), de drank- en eetstandjes of eerder het gebrek er aan... allemaal dingen wat toch niet supermoeilijk te organiseren lijkt wat volledig foutliep.

Om nog maar over de match te zwijgen... Van een bedenkelijk niveau, en eens de 0-1 viel was het een stukje theater van bedenkelijk niveau. Hoe je daar als scheids 30 min lang blijft intrappen, dat kan niet anders dan kwaad opzet zijn, zo dom is niemand. Maar het was al op voorhand gezegd, de keuze van scheids Lardot was veelzeggend.

Goed, dan maar eindelijk terug die warme bus is, toch voor de supporters die onze bussen nog wisten te vinden. Een rustige terugrit, allemaal snel het bed in om alles zo snel mogelijk te vergeten. Helaas kwam 's ochtends vroeg nog een extra ontnuchtering als de politie plots aan je deur staat met de melding dat er nog een accident gebeurd is.

Volgende keer beter dan maar, op alle vlakken!!

Op deze site staan nog meer foto's van voor het vertrek in het Pannehof!


Reacties

23 March 2018 om 09:17
Idd jullie valt niks te verwijten,alles tot in de puntjes geregeld,proficiat!!! Alleen bij een volgende finale zullen velen twee keer nadenken.was dit ons Genk?neen dag en nacht verschil met de vorige finales en daar was Standard toen ook al bij.ondermaats van iedereen incl clement.we hebben nog steeds niks!!! En organisatie dramatisch voor 20000man.iedereen heeft meer aangeschoven dan plezier gemaakt...al zat het weer radicaal tegen en moest dit uitgesteld worden.-1 is geen probleem maar het gevoel was -15,heb kinderen zien wenen van de kou en dat voor deze overbetaalde vedette? Nee dit was een echte foute party al was het een wereld van verschil bij 12grzden.volgende keer beter???schrijf mij alvast maar in!!!wil het nog eens proberen

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).