Tickets voor Europese verplaatsingen

Wednesday 05 September 2018 om 23:16

UPDATE 3 oktober :

We krijgen dagelijks veel berichten met vraag naar tickets voor de uitmatch in Malmö, deze match is echter uitverkocht! Hier komt geen vrije verkoop meer van in de ticketshop in Genk. Alle tickets zijn reeds via de supportersclubs verdeeld, enkel mensen die voor 19 september hun bestelling hadden doorgegeven en betaald hebben een ticket. Genk gaat nog proberen extra tickets te krijgen maar de kans is dat dit lukt is bijzonder klein, moest dit toch lukken zullen we dit wel vermelden op facebook. Maar voorlopig heeft het dus geen enkele zin om bij ons te vragen naar tickets voor Malmö.

Wil je toch nog absoluut deze verplaatsing maken, wacht dan op info over de charter die Genk via ASL Travel zelf gaat inleggen, hiervoor zal enkele weken voor de match wel de nodige info over verschijnen.

-----

UPDATE 29 september :

Het heeft geen enkele zin om te vragen naar tickets voor Malmö. Deze verplaatsing is uitverkocht!

-----

UPDATE 24 september :

Tickets voor Sarpsborg kunnen nog besteld worden tot 27 september 19u. Ook busvervoer tussen Oslo en Sarpsborg kan bij ons gereserveerd worden. Voor beide zaken kan je terecht op info@racingdevils.be

-----

UPDATE 18 september :

Nog een laatste reminder dat morgen woensdag de bestellingen voor tickets van alle Europes wedstrijden afgesloten worden!
Hier nog een laatste overzicht van de lijsten zoals de tickets morgen besteld worden, dus van alle personen van wie de storting is binnengekomen of van wie ik bevestiging heb gehad dat ze onderweg is :

- Sarpsborg:

Aerts Marieke
Appeltants Tom
Gysen Milan
Reul Fons
Engelen Marina


- Besiktas:

de Gelissen Pieter-Jan
Erkens Indra


- Malmo:

Aerts Marieke
Appeltants Tom
Bastiaens Jos
Beckers Chriscair
Beckers Jorik
Bex Dennis
Cielen Kevin
Coenen Claudia
Coenen Ludo
Conaert Marie Claire
Dessart Bjorn
Doumen Emma
Dreezen Jean-Marie
Eikenaar Patrick
Geijsels Norbert
Gilissen Dyon
Gilissen Thierry
Gysen Milan
Hamelers Olivier
Hamm Mark
Kuijpens Fred
Leduc Niels
Leduc Peter
Lenaerts Jerry
Minardi David
Panis Wim
Pauly Elan
Pauly Jurgen
Posavljak Mike
Resseler Bart
Resseler Raymond
Rousseau Erwin
Smits Annick
Steutelings Gert
Steutelings Johan
Steutelings Jos
Swennen Michael
Theijbers Jan
Van Den Bergh Ilse
Van Den Bergh Tony
Van Den Branden Tom
Vandebosch Gert
Vandevordt Emmy
Vanspauwen Jan


-----

UPDATE 16 september :

We hebben vandaag vernomen dat we tegen nu woensdag 19u de bestelling moeten plaatsen voor de tickets voor alle 3 de europese verplaatsingen van KRC Genk! Daarna kunnen geen tickets meer besteld worden. We hebben iedereen die tickets besteld heeft daarnet al een mail gestuurd ivm de betaling die binnen moet zijn ten laatste op woensdag. Als er nog mensen zijn die nog tickets willen bestellen moet dit dus snel gebeuren. Voor besiktas en Sarpsborg zijn er tickets voldoende, voor Malmo zijn nieuwe bestellingen onder voorbehoud! Enkel de bestellingen die reeds binnen zijn, zijn zeker van een ticket.

------

UPDATE 10 september :

Voor Besiktas en Sarpsborg lijken er zeker tickets voldoende te gaan zijn. Malmo wachten we af, vermoedelijk komen we niet toe met de 850 die Genk krijgt en gaan ze er extra moeten vragen. Pas tegen het einde van de week heeft Genk er zicht op hoeveel tickets er nodig zijn, dus als ze er dan extra vragen zal het nog wel even duren eer we hier antwoord op hebben. We gaan er vanuit dat we alle 50 aanvragen die we tot nu toe krijgen, aan een ticket gaan kunnen helpen, maar zekerheid volgt pas later.

----

UPDATE 7 september :

We zouden zo snel mogelijk van iedereen voor ALLE europese verplaatsingen de bestelling van de tickets moeten ontvangen, dus niet enkel Malmo maar ook de andere 2.
Genk wil namelijk weten hoeveel supporters willen gaan, en gaat dan proberen voldoende tickets te krijgen.

Voor Malmo is de vraag erg groot, we hebben ondertussen al meer dan 40 aanvragen. Deze lijst kan je terugvinden op de pagina met inschrijvingen, en daar de juiste wedstrijd selecteren. Ook staat vast dat we geen bus inleggen, want alle aanvragen voor tickets die we ontvingen hadden al een vlucht geboekt. Ook Torpedo uit Zutendaal legt geen bus in. Wil je toch met de bus, zal je een andere supportersclub moeten zoeken (zie www.osv.be) die wel een bus inlegt. Pas trouwens op met het boeken van je vlucht als je nog niet zeker bent van wedstrijdtickets! Er bestaat een reële kans dat we niet iedereen aan een ticket kunnen helpen. En denk eraan, onze leden krijgen voorrang. Wel een oproep aan onze leden om ten laatste dit weekend de bestelling te doen, daarna vervalt de voorrang.

----

5 september

Onze Europese tegenstanders zijn ondertussen al even gekend, we hebben nu meer details gekregen over de tickets van deze verplaatsingen. We krijgen in Besiktas zo'n 1000 tickets, in Malmo 800 en in Sarpsborg hoopt Genk toch nog een 500a600 tickets te krijgen in hun klein stadion van 6800 plaatsen. Tickets kosten telkens 20€.

Vooral voor Malmo zou er wel eens een tekort aan tickets kunnen zijn waardoor mogelijk de verdeelsleutel van toepassing is. Daarom moeten ten laatste volgende week woensdag alle inschrijvingen binnen zijn! Daarna moeten wij doorgeven aan Genk hoeveel tickets wij willen zodat ze de verdeling volgens deze verdeelsleutel kunnen maken. Dit gaat dan vooral voor de tickets van Malmo, maar ook inschrijvingen voor tickets voor Besiktas en Sarpsborg worden best snel gedaan.

Of de Racing Devils een bus inleggen tegen Malmo hangt af van de vraag hiernaar, maar de kans is eerder klein, waarschijnlijk werken we weer samen met een andere club. Geef dus bij je bestelling van tickets ook aan of je busvervoer wenst, of dat je met het vliegtuig gaat! Vluchten dien je zelf te regelen, hierin komen wij niet tussen.

Bij een tekort aan tickets krijgen onze vaste en losse leden uiteraard voorang! Hou er rekening mee dat als je na woensdag 12 september tickets besteld, je mogelijk te laat bent en we je niet meer aan tickets kunnen helpen. Als er meer informatie bekend is kan je die terugvinden op onze website!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).