Afscheid Jos

Wednesday 09 January 2019 om 22:48

Met pijn in het hart hebben we deze week afscheid moeten nemen van Jos Stevens.

Op 1 januari hebben we een van onze trouwste leden met zowat het meeste verplaatsingen de voorbije 10 jaar en ver daarvoor op de teller verloren. Jos is op 66 jarige leeftijd overleden ten gevolge aan een hersenvliesontsteking die hij een week eerder opliep. Jos zal erg gemist worden in de bus, werkelijk geen enkele match miste hij, hij was iemand die altijd lachte, de vriendelijkheid en goedheid zelve. Hij leek nooit slechtgezind of kwaad te zijn, wat er ook op of naast het veld gebeurde. Als vaste beheerder van de drankbonnekes van zijn kliek zullen we nooit meer "Jos, de bonnekes!!' naar hem kunnen roepen.. De enige van de kliek die af en toe toch maar eens ne Cola Light nam, verstandig als hij was.

We gaan je missen Joske...


Reacties

12 January 2019 om 17:41
jos we gaan die plaats van jou in de bus nooit vergeten,in onze gedachten blijf je bij ons en weet zeker tot je van bovenaf ons in de gaten gaat houden en zich gaat afvragen: Wie gaat nu die cola light tot zich nemen? Iech bin benuijd?🤔😊

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).