Verplaatsingen naar Brugge en Anderlecht VOLZET

Monday 06 May 2019 om 11:24

Het heeft geen enkele zin om ons nog te contacteren voor de verplaatsingen naar Brugge of Anderlecht. Deze zijn beide volledig volzet door onze leden en mensen die heel regelmatig met ons meegaan. Voor Brugge hadden we de inschrijvingen al eerder afgesloten, dat hebben we nu ook voor Anderlecht gedaan, zonder hiervoor rond te mailen, aangezien we zagen dat iedereen die zich nu nog zou inschrijven sowieso een te lage coefficient had om kans te maken op een van de 35 tickets. Hier vallen dus zelfs leden af die regelmatig met ons meegaan, niets aan te doen..

Voor de lijsten wie mee kan en wie niet klik je in het menu op inschrijven. Daar kan je via de drop down ook de lijst van Anderlecht al zien.

Vanaf augustus zijn er echter opnieuw uitmatchen! Ook voor deze matchen kan Genk uw steun gebruiken. Ook deze matchen worden op gras gespeeld en duren eveneens 90 minuten. We hopen en rekenen dus op een even grote belangstelling als nu?! Tot dan!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).