Info jaarlijkse BBQ en ledenvergadering

Sunday 16 June 2019 om 23:37

Na een maandje zonder voetbal beginnen we stilaan te denken aan het nieuwe seizoen. Want onze jaarlijkse barbecue komt er weer aan! Deze gaat dit jaar uitzonderlijk niet door tijdens het Pannehofkermis-weekend, maar 1 week later, op vrijdag 19 juli. Helaas betekend dat ook dat de barbecue samenvalt van dag 1 van het KRC Genk fanweekend, maar wij waren eerst met die datum dus Genk heeft pech :)
Vanaf 19u tot 23u30 zijn jullie welkom op de wei voor café Pannehof. Prijzen zijn zoals altijd hetzelfde gebleven, 15€ voor vaste leden, 20€ voor losse leden en 25€ voor niet-leden (onder de 12j : 5€). En dat voor onbeperkt eten en drinken! Je kan die avond zelf nog lid worden door je lidgeld cash te betalen. Inschrijven voor de barbecue dient te gebeuren voor 14 juli (via site of via info@racingdevils.be), en is pas definitief na storting van het te betalen bedrag op BE08 7360 2597 1513. Je kan dat meteen ook samen storten met je lidgeld, die eveneens hetzelfde zullen blijven (150€ vast, 20€ los). Zorg wel voor een duidelijke mededling bij je storting. Meer info over lidmaatschappen volgt trouwens zeer binnenkort.

Alle leden zijn trouwens uitgenodigd op onze ledenvergadering die door zal gaan op woensdag 3 juli in café Pannehof. Samenkomst vanaf 19u30 zodat we zeker ten laatste om 20u kunnen beginnen. Indien er leden zijn die belangrijke agenda-punten willen aanbrengen mogen ze dit steeds alvast op voorhand doormailen.

Tot binnenkort!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).