Aantal tickets CL uitmatchen is bekend

Tuesday 03 September 2019 om 00:00

update 5 september :
Situatie tickets Racing Devils :
Voor Liverpool is er nog een behoorlijk groot tekort momenteel om iedereen die zich ingeschreven heeft van een ticket te voorzien. In de lijsten zijn enkel de personen in het groen al zeker. We kijken wat mogelijk is om nog meer tickets te krijgen.
Voor Salzburg evolueert het gunstiger, er zijn een aantal uitschrijvingen waardoor we daar al kunnen kijken hoeveel we buiten de groene inschrijvingen ook die wat nu nog in het rood staan kunnen meenemen....
Napoli nog volop tickets voldoende.

----

inschrijvingen voor de CL uitmatchen stroomden zoals verwacht massaal binnen.
We hebben ondertussen vernomen hoeveel tickets KRC Genk voor deze matchen krijgt namelijk:
Salzburg : 1350
Liverpool : 2300
Napoli : 2400

Voor Napoli kunnen we alvast stellen dat dit ruim voldoende is voor iedereen die zich bij de Racing Devils op de inschrijvingslijst heeft gezet een ticket te bezorgen.
Voor Salzburg en Liverpool mogelijk niet, al valt het tekort nog goed mee. We vermoeden ook dat veel mensen zich bij meerdere clubs aangemeld hebben, hierdoor zullen de lijsten mogelijk nog inkorten. Genk moet echter weten hoeveel effectieve kaarten nodig zullen zijn, eens ze dat aantal ongeveer kennen, kunnen ze immers proberen extra tickets los te krijgen indien nodig. Dubbele inschrijvingen bij meerdere clubs maken het natuurlijk moeilijk om dit aantal te bepalen dus dat willen we dan ook graag zo fel mogelijk beperken.

Zoals gezegd hebben we met 2 lijsten gewerkt, mensen die zich voor vrijdag 19u ingeschreven hebben, en die wat later waren. Eerst werken we de 1e lijst af, vervolgens kijken we of er nog tickets overblijven en gaan we verder met de wachtlijst. Voor Napoli wordt de wachtlijst alvast opgeheven want hier zijn al zeker voldoende tickets voor. Ook wordt deze match terug opengezet voor nieuwe inschrijvingen.

Voor Salzburg en Liverpool kunnen we zeggen dat iedereen met een coëffiënt van minstens 1 zeker is van een ticket. Enkel de mensen die de laatste 3 seizoenen nooit met ons meegingen op verplaatsing moeten nog even wachten op bevestiging.

We willen graag vragen aan iedereen die zich ingeschreven heeft om te controleren of zijn inschrijving goed verwerkt is en hij op de lijst staat. Ook als je ingeschreven staat maar toch geen ticket meer nodig hebt, graag iets laten weten dat we je van de lijst mogen halen. Doordat we de inschrijvingen geblokkeerd hebben, is het ook niet meer mogelijk je uit te schrijven via de website, dit moet dus via een mailtje naar ons.
Je kan op de pagina www.racingdevils.be/inschrijvingen in de dropdown de wedstrijd selecteren waar je je voor ingeschreven hebt, en kijken of je er correct tussen staat.

We willen ook vragen dat iedereen zijn inschrijving zelf doet via onze website, en dit niet meer via mail vraagt. Het is onbegonnen werk dat wij accounts moeten aanmaken voor iedereen die zich wil inschrijven. Het is maar een kleine moeite een account aan te maken op onze website als je er nog geen hebt, en op de pagina van inschrijvingen aan te vinken welke match je mee wilt gaan.

Zodra er nog verdere duidelijkheid is rond de matchen, organiseren we een avond in het Pannehof waar je de tickets kan komen betalen en je paspoort kan komen laten inlezen indien dit nooit eerder gebeurd is. Voorlopig zijn echter nog geen ticketprijzen gekend.

Voor Salzburg zijn we momenteel aan het onderzoeken of het haalbaar is een bus in te leggen. Graag willen we dan ook iets horen van iedereen die hier interesse in heeft via een reply op deze mail. Richtprijs voor de busreis als we dit zonder overnachting doen, zal rond de 80€ zijn als we met minstens 40p zijn, dit exclusief drank en exclusief wedstrijdticket.

Zodra er meer info te melden valt wordt dit op onze site gezet, of indien het belangrijke info is wordt het ook rondgemaild!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).