Status update CL tickets

Monday 09 September 2019 om 22:58

Even een samenvatting van hoe de situatie nu is :

-Salzburg :
De tickets zijn besteld bij het OSV, en de inschrijvingen zijn dus ook afgesloten. Iedereen die een ticket besteld heeft, heeft dit betaald of gestort (of de storting is onderweg), waarvoor dank! Het heeft geen zin meer om ons nog te contacteren voor tickets voor deze wedstrijd. Uiteindelijk waren er zoveel afmeldingen (meer dan 25, vermoedelijk door tegenvallende vluchten), dat we minder tickets hebben moeten bestellen (59) dan waar de Racing Devils eigenlijk recht op hadden (73). Mogelijk gaat dit bij andere clubs ook zo zijn waardoor er een kans bestaat dat er nog tickets vrij verkocht gaan worden in de ticketshop van Genk.

-Liverpool :
Het zal niet verbazen dat de stormloop voor tickets voor deze match enorm is. Wij kregen 170 inschrijvingen binnen in totaal terwijl we maar een 120tal tickets krijgen. Het heeft dan ook geen enkele zin meer om de inschrijvingen voor onze wachtlijst nog open te laten staan, dus hebben we ook deze afgesloten. Mensen die op de echte lijst staan en coŽfficiŽnt van minstens 1 hebben zijn al zeker, maar ook een deel van de mensen met 0 kunnen we mogelijk nog een ticket bezorgen. Dit wordt zo snel mogelijk bekeken. Mensen op de wachtlijst wordt waarschijnlijk een moeilijk verhaal...

-Napoli :
Hiervoor zijn momenteel 87 aanvragen binnengekomen en de Racing Devils hebben recht op zo'n 120 tickets. Hier kan dus nog voor ingeschreven worden!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).