STVV-Genk : alle info

Friday 10 September 2021 om 00:35

Update 14/9 :
We merkten toch een groot verschil van interesse om mee te gaan dan voor Covid19. Normaal zitten we voor STVV rond de 80 inschrijvingen, nu 48. We krijgen helaas enkele tickets te weinig om iedereen mee te nemen, de personen die nooit eerder met ons mee gingen staan voorlopig op de wachtlijst voor moest er nog een plaats vrijkomen.

Er wordt regelmatig ook naar info gevraagd omtrent de lidgelden voor dit seizoen. Zoals gezegd gaan we nog heel even verder met jullie lidgelden van het seizoen 2019-2020. Na de wedstrijd tegen Antwerp gaan we hieromtrent communiceren. Dan zal het vorige lidgeld stoppen en maken we bekend hoe jullie lid kunnen worden voor dit seizoen.

We gaan het vertrekuur naar STVV een kwartiertje vervroegen, naar 11u15. We gaan namelijk wat meer werk hebben dan gewoonlijk door de verplichte maatregelen, en ook ter plaatse worden we maar in mondjesmaat toegelaten in het stadion. Doordat enkel de zittribune opengaat, zal het hier ook wel sneller vollopen dan anders, dus op tijd binnen zijn om een goed plaatsje te bemachtigen is aangewezen. Kom goed op tijd naar het Pannehof, graag een half uur voor vertrek!

De Tickets kosten 21€, losse leden betalen 10€ busgeld, niet-leden 12,5€

De regels die ze ons opgelegd hebben :
- CovidSaveTicket laten zien bij opstappen op bus en bij betreden stadion, als je dit niet kan voorleggen kan je dus sowieso niet mee op de bus. Vergeet dus ook je paspoort niet! Beide documenten zijn verplicht
- hele busrit mondmasker verplicht
- Toilet blijft gesloten (al hopen we dat de chauffeur hier mogelijk wat soepeler in gaat zijn). Wel zullen we een stopplaats inlassen, hetgeen we normaal niet doen naar STVV
- We zullen extra maatregelen die Heidebloem ons oplegt nog communiceren zondag (bv ontsmetten van handen voor opstappen op bus). We hebben een hele lijst van maatregelen van hen ontvangen, maar het lijkt ons sterk dat ze deze allemaal ook effectief gaan verplichten

Lijst van inschrijvingen :
Aerts Marieke
Appeltants Tom
Appermans Freddy
Battista Dario
Bazuin Shana
Beckers Sam
Blythe Ben
Coenen Ludo
De Felice Andrea
Deak Dieter
Deak Stijn
Engelen John
Erkens Rudi
Gerets Vincent
Godding Bjorn
Gysen Milan
Jovicevic Bosiljka
Keulen Cedric
Kuijpers Thierry
Massot Kristof
Mechels Boris
Meertens Guido
Meertens Jore
Meertens Siebe
Meyers Hendrik
Nivelle Kenneth
Piquer Dorien
Piquer Martijn
Poelmans Wendy
Ramaekers Colla
Reul Wim
Reumkens Stefan
Slingers Brandon
Soccol Kobe
Soccol Thimo
Steegen Benjamin
Teunkens Roel
Theunissen Wout
Thijs Dennis
Valgaeren Frederik
Valgaeren Pieter
Vanbussel Wouter
Vanderhallen Jaron
Vandevordt Emmy
Warson Willem

Vallen voorlopig af en komen op de wachtlijst terecht:
D’onofrio lauriano
Gerlings Koen
Penders Jeroen

------------

Na een break van anderhalf jaar gaan we er terug aan beginnen, KRC Genk op verplaatsing volgen! Eerst even melden dat er voorlopig nog geen lidgeld voor dit seizoen dient betaald te worden, we gaan dit nog even bekijken hoeveel het lidgeld juist gaat bedragen voor vaste en losse leden, voorlopig telt jullie lidmaatschap nog van het stopgezette seizoen 2019-2020. We gaan zo snel mogelijk hier verder over communiceren.
We merken ook dat veel leden al zowat alle uitmatchen van dit seizoen aangevinkt hebben om mee te gaan, het verlangen was blijkbaar erg groot, op zich geen probleem maar vergeet dan aub niet u tijdig af te melden als u alsnog niet kan gaan. Want nu al kunnen inschatten of u over een half jaar mee kan naar bv Seraing-Genk lijkt ons wat voorbarig. Alleszins een dankuwel om allemaal zo goed het online systeem van inschrijvingen te gebruiken!

We beginnen eraan met de Europese uitmatch in Wenen (verderop in deze mail) en de verplaatsing naar STVV op zondag 19 september om 13u30.
Het zag er even niet naar uit owv de overdreven strenge maatregelen die men ons wou opleggen, maar uiteindelijk zijn deze wat versoepeld waardoor we toch een bus gaan inleggen, zij het met volgende beperkingen :
-CovidSafeTicket verplicht, controle bij opstappen op de bus door onszelf, 2e controle volgt bij aankomst in Sint Truiden. Zorg dus dat je dit in orde hebt anders kan je de bus niet op.
-Mondmasker verplicht gedurende de volledige busrit
-Drank mag uiteindelijk wel verkocht worden in de bus
-Toilet zou gesloten moeten blijven (verplichting van zowel pro-league als van de busmaatschappij)
-Bij aankomst in Sint Truiden wordt het binnenlaten van de supporters gedoseerd
-mogelijk nog extra regels die Heidebloem ons oplegt (bv enkel deur in het midden van de bus gebruiken)

We krijgen slechts 750 tickets ipv de gebruikelijke 1300, staanplaatsen blijven gesloten. De Racing Devils krijgen hiervan 42 tickets, ze kosten 21€ (onder 12 jaar is dit 11€). De bus vertrekt om 11u30, maar we vragen voor deze eerste uitmatch sinds lang toch ruim op voorhand te komen, alles zal mogelijk wat meer tijd in beslag nemen zoals bv het checken van jullie CST. Mogelijk moeten we ook een tussenstop houden als het toilet effectief niet open mag, dus moeten we zeker goed op tijd kunnen vertrekken (want ter plaatse zal het ook aanschuiven worden).

42 is uiteraard veel te weinig om al de geinteresseerden mee te kunnen nemen, dus gaat ons systeem van coëfficiënt weer van toepassing zijn. Voor de nieuwkomers, uw persoonlijke coëfficiënt wordt berekend door aantal matchen met ons mee gegaan van de voorbije 5 jaar (normaal is dit korter maar door de anderhalf jaar pauze moeten we iets verder terug in de tijd), opgeteld met bonuspunten adhv uw lidmaatschap. Alle inschrijvingen die voor zondag 23u59 binnenkomen worden gerangschikt en enkel de top 42 kan mee.

Voorlopige lijst van inschrijvingen :
Aerts Marieke
Appeltants Tom
Battista Dario
De Felice Andrea
Deak Dieter
Deak Stijn
Doumen Emma
D’onofrio lauriano
Engelen John
Erkens Rudi
Gerlings Koen
Godding Bjorn
Gysen Milan
Keulen Cedric
Kuijpers Thierry
Meyers Hendrik
Nivelle Kenneth
Penders Jeroen
Piquer Dorien
Piquer Martijn
Poelmans Wendy
Ramaekers Colla
Reumkens Stefan
Rozina Jimmy
Slingers Brandon
Soccol Kobe
Soccol Thimo
Theunissen Wout
Valgaeren Frederik
Valgaeren Pieter
Warson Willem

Nog voor we naar STVV gaan, speelt Genk zijn eerste Europese match in Rapid Wien. Voor de 3 uitmatchen in de Europa League leggen de Racing Devils geen bus in, u kan wel een wedstrijdticket via ons verkrijgen.
Wie nog een ticket voor Wenen wil moet snel zijn, deze worden vrijdagavond afgesloten, uw inschrijving is pas geldig als u zich inschrijft op de site en voor zaterdag 10u de 28€ op onze rekening BE08 7360 2597 1513 heeft overgemaakt.

Hier de lijst met inschrijvingen (x = storting ontvangen)

1 Beckers Jorik x
2 de Gelissen Pieter-Jan x
3 Doumen Emma x
4 Gysen Milan x
5 Hion Wout
6 Keulen Cedric
7 Kuijpers Thierry
8 Martens Jelle x
9 Meuwis Willem x
10 Miermans Jarne x
11 Peereboom Anke x
12 Piquer Martijn
13 Posavljak Mike xMet vriendelijke groeten!
The Racing Devils

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, dan kan u zich hiervoor uitschrijven onderaan op http://www.racingdevils.be/nieuws.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).