Kortrijk-Genk

Sunday 11 December 2022 om 11:15

Op maandag 26 december speelt Genk om 18u15 in Kortrijk. Onze bus vertrekt om 14u15, ten laatste 14u30 moeten we effectief vertrokken zijn.. De voorbije jaren deden we meestal 3u30 over deze verplaatsing, 2 stops te Rotselaar en Wetteren inbegrepen. Het Pannehof gaat open om 14u. Gelieve niet eerder te komen om Kenny niet op te jagen :) Ook voor hem zijn het feestdagen! En zoals jullie weten, de wagen tegen de omheining aan de dokters parkeren, merci!

Genk krijgt 800 tickets. Aangezien het verre verplaatsing is en deze ook nog eens op een werkdag valt, zal er meer dan waarschijnlijk geen tekort aan tickets zijn. Er geldt een combiregeling, dus verplicht busvervoer. We geven 2 punten voor jullie persoonlijke coëfficiënt.
Tickets kosten 21€, onder de 12 jaar is het 11€.

De deadline voor wanneer de tickets besteld moeten worden is maandag 19 december 19u. Zolang het echter niet uitverkocht is, kunnen we nog tickets bijkopen tot 23 december.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).