Inschrijvingen Standard-Genk afgesloten

Thursday 30 March 2023 om 16:17

UPDATE dinsdag 4 april 9u :
Inschrijvingen voor Standard-Genk zijn afgesloten, we krijgen 75 tickets dus iedereen kan mee. We rijden met 2 bussen, de busindeling volgt later.

Als er mensen zijn die zich nog op de wachtlijst willen zetten voor als er tickets vrijkomen, stuur even een mailtje naar info@racingdevils.be. Ook als je op de lijst staat en toch niet mee kan, laat ASAP iets weten!

----------

Op paaszondag 9 april speelt Genk zijn volgende uitmatch op het veld van Standard. De wedstrijd begint om 18u30, de bus vertrekt vermoedelijk rond 16u45. Tickets voor deze match kosten 21€, ben je jonger dan 18 of ouder dan 60 dan kosten ze 13€.
Doordat de match op een wel heel moeilijk moment ingepland staat was het niet simpel voor Heidebloem om nog een chauffeur te kunnen vinden. Uiteindelijk hebben ze toch nog iemand kunnen vinden die zijn vrije dag opgeofferd heeft om ons te rijden. Gelieve de bus dus zeker proper achter te laten om deze man onze grote dank hiervoor te tonen!
De Racing Devils krijgen minstens 68 tickets, maar we kunnen maar een bus van 50 zitplaatsen krijgen. We kunnen normaalgezien voor de resterende inschrijvingen samenwerken met Torpedo uit Zutendaal die beslist hebben een 2e bus in te leggen. We bekijken of zij hen dan ook in het Pannehof kunnen uithalen. Zodra hier meer duidelijkheid over is wordt iedereen die ingeschreven is op de hoogte gebracht.

Inschrijvingen dienen te gebeuren voor maandag 3 april 18u via deze link


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).