Busindeling Standard-Genk

Thursday 06 April 2023 om 13:39

We hebben voldoende tickets gekregen om iedereen die zich ingeschreven had mee te nemen naar Standard. Het uitvak is nu wel uitverkocht. We zijn met 74, en werken samen met Torpedo92 om een 2e bus te delen (bus 2 Jacobs). Zij willen wel graag heel goed op tijd vertrekken, vroeger dan wij nodig achten, dus we willen vragen aan iedereen die in bus 2 zit, om zich uiterlijk tegen 16u20 klaar te houden om de bus op te stappen. Bus 1 Heidebloem vertrekt ietsje later, ten vroegste om 16u30. Er worden geen broodjes voorzien, dit is te moeilijk om geregeld te krijgen op paasdag.

Ticketafhaling in het Pannehof start om 16u. Die wat in bus 2 zitten kom dus graag vroeg genoeg, die wat in bus 1 zitten daarvoor hebben we iets meer tijd. We sturen later nog een mail met hoeveel iedereen dient te betalen. We hebben iedereen wie als voorkeurplaats staan heeft, een plaats in de bovenste ring gegeven. Die wat willen zitten hebben we een plaats in de middelste ring gegeven. Hou je ticket bij want dit wordt steeds gecontroleerd als je van beneden buiten naar binnen gaat, de hele match lang.
Hier de busindeling die we opgemaakt hebben. We hebben rekening gehouden met wie samen hoort, maar weten dit niet 100% zeker van iedereen wie bij welk groepje hoort. Moesten er toch mensen niet bij elkaar zitten, laat iets weten (zeker vandaag nog, daarna ligt alles vast) dan bekijken we of we hier nog iets in kunnen aanpassen, dus deze indeling is nog onder voorbehoud.

Het enige vervelende in heel dit verhaal van met 2 bussen te rijden waarvan de 2e eigenlijk door Torpedo92 ingelegd wordt, is dat zij een duurdere prijs per persoon voor de bus vragen, zijnde 20€, terwijl wij aan niet-leden 15€ vragen. Wij zijn zowel voor leden als niet-leden nog steeds veruit de goedkoopste supportersclub maar nu heeft dat wel een vervelende consequentie. Niet-leden in bus 2 zullen we die meerprijs die Torpedo aan ons vraagt dus moeten doorrekenen, maar Torpedo92 wil wel enkele consumpties in de bus ter compensatie aanbieden zodat dit uiteindelijk ongeveer op hetzelfde neerkomt! Leden die in bus 2 zitten die bij ons normaal 12€ betalen, zullen we nu 16€ vragen, zodat ook dit in combinatie met de gratis consumpties ongeveer op hetzelfde uitkomt.
Denk er aan dat drankbonnetjes van de Racing Devils niet gelden in hun bus!

Hier de indeling (onder voorbehoud), deze staat ook op de pagina van inschrijvingen.

BUS 1
Aerts Marieke
Appeltants Tom
Appermans Kurt
Appermans Freddy
Appermans Sven
Bazuin Shana
Beckers Sam
Bemelmans Bianca
Buntinx Guus
Cams Anja
de Gelissen Jozefa
de Gelissen Pieter-Jan
Deak Stijn
Deak Dieter
Doumen Emma
Dreesen Stef
Engelen John
Erkens Rudi
Geelen Joren
Gerits Lenn
Gevers Matisse
Gijsen Noel
Godding Bjorn
Hautcourt Laurens
Herlitska Guy
Janssen Marco
Janssen Tom
Jovicevic Nani
Krysztofiak Daniel
Krysztofiak Sem
Kuijpers Thierry
Maesen Stefan
Massot Kristof
Mechels Boris
Neyens Mario
Nies Jarne
Palmans Nick
Panis Frank
Peereboom Anke
Penders Jeroen
Posavljak Mike
Ramaekers Jean-Marie
Ramaekers Colla
Reul Wim
Reumkens Stefan
Schols Lukas
Soccol Thimo
Soccol Rinaldo
van Egmond Siebe
Vangronsveld Alex
Vanstipelen Jean

BUS 2
Bakens Ronald
Daemen Maurice
Das Raf
De Wit Dirk
Evens Jordy
Guarneri Daniel
Heinze Bjarni
Hendrikx Jessy
Kulowany Mischa
Lespoix Ron
Meers Victor
Mues Mike
Mullens Alexander
Nyenhuis Ashley
Nysten Zoë
Rogozinski Quinten
Rogozinski Mathis
Theunissen Wout
Tulleneers Bojan
Vanderstegen Davy
Vanderstegen Robin
Vanwetswinkel Marc
Vossen Eva


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).