Genk-Zulte Waregem 3-0

Sunday 26 September 2010 om 00:41

Ook de 5e thuismatch van het seizoen werd gewonnen, het werd 3-0 tegen Zulte Waregem. Een 25 op 27 is het resultaat, iets wat zelden vertoond moet zijn in België! Al komen er nu wel enkele moeilijke matchen aan, oa tegen KV Mechelen, Anderlecht en Standard.

Het eerste half uur was het een saaie wedstrijd en Genk kon geen kansen afdwingen. Daarna kwamen er stilaan openingen, maar het bleef 0-0 tot aan de rust.

Na de rust het zelfde spelbeeld. Genk bleef naar de opening zoeken en kreeg enkele kansen. Het was wachten tot halverwege de 2e helft alvorens Jelle Vossen zijn 13e maakte! Barda maakte een schitterende invalbeurt en scoorde ook nog 2 keer. 3 goals op 8 minuten, de winst was binnen! En nu op naar Mechelen!

Goals:
- 69' Vossen 1-0
- 74' Barda 2-0 (pen)
- 76' Barda 3-0