Boek Racing Limburg

Sunday 28 May 2023 om 08:53

Onlangs verscheen het prachtige boek Racing Limburg, een ode aan de mooie club die KRC Genk nu is en KFC Waterschei vroeger was.

Met veel plezier nodigen wij jullie supportersclub uit om het boek vanaf nu met 10% korting aan te kopen in onze webshop. Gebruik kortingscode FORZARACING en geniet van je voordeel. Contacteer ons gerust als jullie meer dan 20 exemplaren wensen aan te kopen, dan zorgen we voor een stevige korting op maat.
Mochten jullie iets over het boek willen posten in jullie supportersblad of op jullie website of sociale media, dan mag dat natuurlijk altijd.

In het boek beschrijft auteur Geert Foutré het verhaal van RC Genk in al zijn facetten: de chaotische start als fusieclub, de groei naar een topclub, de roots in de steenkoolmijnen, het uithangbord van een hele provincie, de jeugdschool, de toekomst...
Hij ondervroeg talloze getuigen (spelers, trainers, bestuurders en volgers) over waar RC Genk voor staat en wat het betekent voor Limburg.

Als je onze harde kern vraagt wat KRC Genk voor hen betekent,
zal het antwoord zijn: ‘Alles’
- Peter Croonen, voorzitter KRC Genk -

Met sportieve groeten,
Jef De Temmerman


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).