Update website!

Tuesday 17 October 2023 om 21:16

Onze website gaat al een heel tijdje mee, desondanks voldoet hij nog steeds aan de hedendaagse behoeftes. Een volledig nieuwe website is dan ook niet aan de orde, maar we hebben nu toch een aantal wijzigingen doorgevoerd op de pagina van inschrijvingen!

Voortaan zie je op die pagina een link achter iedere match, klik je daarop dan krijg je alle mogelijke info over deze verplaatsing. Je kan daar dan ook meteen kiezen of je een staan- of een zitplaats wilt (jouw voorkeurplaats die in jouw profiel ingesteld is, wordt alvast voorgeselecteerd). Verder kan je ook al meteen een broodje selecteren al dan niet met een opmerking ("ik lust geen tomaten" :-) ). En tot slot kan je kiezen waar je opstapt op onze bus! Vanaf nu doen we buiten het Pannehof enkel nog een extra opstapplaats in ofwel carpool Lummen, ofwel parking E313 Tessenderlo. Heidebloem wil het aantal opstapplaatsen immers tot een minimum beperken. Graag ook zoveel mogelijk opstappen in het Pannehof, dat maakt het voor ons veel eenvoudiger.

Als je deze zaken dan ingevuld hebt kan je je gegevens nog controleren om vervolgens op "schrijf je in" te klikken. Je krijgt dan een bevestigingsmail met alles nog eens netjes op een rijtje. Wil je je broodje ofzo nog wijzigen? Klik gewoon op "wijzig" achter de match en je kan alles nog aanpassen.

Dit zou een en ander een stuk eenvoudiger moeten maken! Gedaan met al die smsjes wie er een broodje wilt.... En hopelijk ook gedaan met de overvloed aan smsjes/whatsappjes/etc van "hoelaat vertrekt de bus?" "Kan ik een broodje bestellen?" "hoeveel kosten de tickets" "kan ik in Lummen opstappen"..... Alles is nu zeer eenvoudig en compleet terug te vinden op onze site!

Vragen of probleem opgemerkt? Graag iets laten weten op info@racingdevils.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen!


Indien u nog geen account heeft, of uw logingegevens niet meer kent, klik rechtsboven op registreren of inloggen (daar kan u uw gegevens opnieuw opvragen).